|

Dagje uit, budget style

Voor de meeste mensen in Nederland zit de zomervakantie er weer op en is school, studie of werk weer begonnen. Met het zonnetje dat bijna iedere dag nog flink schijnt, valt het toch zwaarder om weer in het dagelijkse ritme te komen. En helaas zijn alle vakantie uitjes vaak  een aanslag geweest op mijn portemonnee. Air geeft je daarom een paar fijne budget tips om het zomergevoel nog even vast te houden.

mooie-thermoskanPak de fiets en ga picknicken!

Niets zo heerlijk als op een zondagmiddag de picknickmand in te pakken met een frisse salade, een Frans stokbrood en een gekoeld drankje in je fancy thermoskan. Goed voor de portemonnee en je kunt in de duinen, aan het strand of in de bossen heerlijk  genieten van je favoriete summer snack! Nodig je vrienden uit en ontspan na die eerste dagen werken en dagelijkse sleur. Laat de auto thuis en kies voor een mooi plekje, dichtbij huis. Soms ontdek je die plekjes door gewoon de fiets te pakken en te gaan!
Lees ook het artikel over allergievrij picknicken.

Verkoopinformatie plaid, thermoskan, koeltas

Ontdek je smaak bij een expositie of kunstgalerie

Zoek uit op het wereldwijde web waar je naar een mooie, gratis expositie kunt. Tegenwoordig zijn er steeds meer expo´s of kunstgaleries waar ze geen entree vragen. Ideeën van kunstgroepen of kunstenaars in opleiding kunnen je ook inspireren. Soms hoeft het geen toonaangevende expo te zijn uit de commerciële bladen. Verruim je blik en sta open voor het onbekende!

Museum Boymans is tot 18 jaar altijd gratis
Bezoek 12, 13 en 14 september De Wereld van het Witte de Withkwartier  en neem een kijkje in de leukste kunst- en uitgaansstraat van Rotterdam packed met galleries.
Ook buiten deze week is er genoeg te beleven. Hou je van streetart? Ga dan kunst kijken bij Ababa .

wereld-van-het-witte-de-with-kwartier

Bezoek een klein festival

Stiekem zijn er nog veel dorpen en dorpjes die in het weekend nog een mini festival organiseren. Geen entree, muziek, een hapje en drankje en genoeg kraampjes waar je lekker kunt slenteren. Vaak blijft er nog wel iets leuks hangen, waar je later met een glimlach naar kunt kijken! `Weet je nog, dat we op een zondagmiddag in dat kleine dorpje waren en ik dit lampje zag … ´

Alle nieuwtjes, blogs, winacties en tips altijd als eerste in je mailbox? Schrijf je hier dan in voor onze Airmagazine nieuwsbrief.

Posted by on september 2 2013. Filed under Events, Featured, Travel/Events. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

1 Comment for “Dagje uit, budget style”

  1. Er op uit trekken op de fiets is ook zeker leuk voor een dagje weg. Lekker actief bezig zijn geeft je energie!

Leave a Reply

Vertel het door
Black Friday 2021Black Friday 2021