|

De leukste romantische films

Valentijnsdag. Heb je geen zin om uit eten te gaan? Of ben je niet fit genoeg om romantisch naar de bioscoop te gaan? Kruip dan lekker met je liefje op de bank met deze heerlijke romantische films.

Book of life

Een animatiefilm van de bovenste plank! Wat een details en wat een kleuren! Een verhaal wat draait om de Mexicaanse Dag van de Doden. Twee jongens zijn verliefd op een meisje, maar wie wint haar hart? 7,4 op IMDB.
Koop bij bol.com

leukste-romcoms-bookoflife

Le Fabuleux Destin d’Amélie Poulain

Le Fabuleux Destin d’Amélie Poulain is een prachtig Frans sprookje over een meisje dat Amélie heet. Ik moet er wel bij zeggen dat je ervan moet houden; een beetje vreemd, maar naar mijn smaak erg lekker. De muziek is prachtig, de beelden prachtig en schattig. En je wordt zelf spontaan verliefd op Amélie. 8,4 op IMDB.

Koop bij bol.com

leukste-romcoms-fiction

Stranger than fiction

Ok, ik geef toe. Toen ik zag dat Will Ferrell de hoofdrol speelde, twijfelde ik heel erg of ik de film wel wilde zien. Maar echt, wat een aanrader! Als belastinginspecteur lijkt zijn leven bepaald te worden door een verteller. 7,7 op IMDB.

Koop bij bol.com

Ground hog day

Dit is al een oudje uit 1993 met Bill Murray in de hoofdrol. Een film die elke keer als die op tv komt ik weer ga kijken. Een feelgoodverhaal over een chagerijnige reporter die vastzit in een dorpje waar hij telkens dezelfde dag beleeft: Groundhog Day. 8,1 op IMDB.
Koop bij bol.com

 

leukste-romcoms-ground
(500) Days of Summer

Al s Joseph Gordon-Levitt in een film speelt, dan vind ik het al snel goed. Maar met Zooey Deschanel erbij dan heb je wat mij betreft een topfilm. Het is een vrij simpel verhaal over een jongen die een meisje genaamd Summer ontmoet en verliefd wordt. Filmisch mooi gemaakt en verhaallijntechnisch ook. 7,1 op IMDB.

Koop bij bol.com

Wall-E-2008-poster

Wall-E

Ooit gedacht om te zwijmelen bij 2 verliefde robots? Ik ook niet, voordat ik Wall-E had gezien. Er zijn (vooral in de eerste helft) zoveel momenten waarop je hardop: aaaaah,zegt. Cute, grappig en feelgood. Wat wil je nog meer op Valentijnsdag? 8,5 op IMDB.

Koop bij bol.com

Posted by on februari 3 2015. Filed under Featured, Film, Media, Media/Infotainment. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Leave a Reply

Vertel het door
Black Friday 2021Black Friday 2021