|

De nieuwste HEMA make- up

Airmagazine was aanwezig bij de lancering van de nieuwe HEMA beautyproducten. Ze zijn goedkoop, parfumvrij en vaan van goede kwaliteit, dus we konden niet wachten de eyeshadow, eyeliner en nagellak uit te proberen! Kijk snel mee!

merel-verspuij-airmagazine

Van de Midnight Blue look kreeg ik een aantal producten mee naar huis, en mijn lieve poes was ook nieuwsgierig naar wat er allemaal in de box zat. Aan alles moest even geroken worden voordat ik foto’s ging maken.
merel-verspuij-airmagazine-parfumvrije-makeup
Van deze blauwe mono zijn drie verschillende blauw tinten. Ik heb één van mijn favorieten gekregen, ik ben namelijk gek op aqua kleuren. Dit is nummer 03, een aqua blauwe oogschaduw. Zonder parfum en zonder parabenen. Er zit een kleine spons applicator bij, ik zou de oogschaduw eerder met een echt oogschaduwkwastje aan brengen zodat er meer pigment vrij komt.
merel-verspuij-airmagazine-parfumvrije-makeup
Na de oogschaduw kan je een lijntje maken met de Gel Liner van Hema. In de dop zit het kwastje verwerkt, hoe slim is dat! Het heeft voldoende pigment en het kwastje kan een heel mooi smal lijntje zetten. Heel handig om het rustig op te bouwen en een strak lijntje te zetten voor een chique look.
merel-verspuij-airmagazine-parfumvrije-makeup
Ik weet wel dat het de afgelopen tijd al een zeer hippe trend was, maar blijkbaar blijft het nog steeds een trend de komende tijd. Al doet het mij ook aan vroeger denken, ik zag vroeger altijd een blauwe mascara bij mijn moeder in het make-up laatje liggen. Deze mascara belooft ook nog eens extra volume. Misschien niet iets om te combineren bij al het blauw, iets teveel van het goede. Maar natuurlijk kan je deze wel gebruiken bij een andere look om het af te maken.
merel-verspuij-airmagazine
In de box die ik ontvangen heb zaten ook nog twee blauwe lakjes. Links zie je een groenachtige blauw tint. Ik kan het niet echt aqua noemen want hij neigt nog meer naar groen dan dat. Deze kleur bevat een zeer mooie zilveren shimmer. Deze kan je vinden onder Nr. 04. Hij doet mij een beetje aan de zee denken, of liever gezegd zeemeermin. Daarnaast staat een zeer mooie, beetje oud blauwe kleur. Nr 05. Zonder poespas, een creamy kleur.

Tekst en beeld: Merel Verspuij voor Airmagazine

Alle nieuwtjes, blogs, winacties en tips altijd als eerste in je mailbox? Schrijf je dan in voor onze airmagazine nieuwsbrief.
Posted by on oktober 13 2013. Filed under Beauty, beautynews, Fashion/Beauty, Featured. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Leave a Reply

Vertel het door
Black Friday 2021Black Friday 2021