|

Opening Parkhotel en The Park

Dinsdag 23 september vond de Grand Opening van het Bilderberg Parkhotel in Rotterdam plaats. Airmagazine was uitgenodigd om het prachtig gerenoveerde hotel te bekijken en te proeven van de bites die in het nieuwe restaurant The Park werden geserveerd.

serveerster-parkhotel

amuses-thepark

Feestelijke opening van het Parkhotel

De opening van het vernieuwde Parkhotel  betekent natuurlijk nieuwsgierig de nieuwe inrichting bewonderen, maar ook een binnentuin vol met kraampjes waar je eten kunt halen, zoals hamburgertjes met hertenvlees, brood van het Vlaams Broodhuys en kreeft die voor je neus wordt schoongemaakt. Kun je gelijk zien of er een ingrediënt in je eten gaat waar je allergisch voor bent, heel handig. Dan waren er ook nog danseressen, Jules Deelder aan de draaitafel, Burgemeerster Aboutaleb die het kunstwerk The individual Parallel- Bilderberg Utopia van Willem Oorebeek samen met deze kunstenaar onthulde.
dansers-opening-parkhotel
opening-oorebeek=parkhotel

opening-parkhotel-rotterdam-danseressen

Bilderberg Parkhotel, ideaal voor een drankje

Het Bilderberg Parkhotel in Rotterdam bestaat al jaren en is nu, na de renovatie , tot een modern en kosmopolitisch hotel omgetoverd. Het is niet alleen aan centraal gelegen, goed hotel in het Culturele hart van Rotterdam, het is een hippe en toegankelijke plek om, zelfs als je er niet overnacht, de avond door te brengen in de nieuwe lobby met bar, te eten in het veelom geprezen restaurant The Park of om op warmere dagen op het rustige en groene terras te genieten van een drankje en een bite.

schmidt-zevis-opening-parkhotel

thepark-opening-rotterdam-kreeft

brrodhuys

Restaurant The Park

Sinds het steengoede, maar tamelijk onbekende restaurant in het Parkhotel de nieuwe naam The Park draagt en gerechten serveert volgens het signatuur van Erik van Loo is het een regelrechte hit. Chef- kok Richard de Vries heeft tijdens de opening de tongstrelende hapjes verzorgd , als zijn andere creaties ook zo smaken wil je er iedere dag we eten. En als de brigade nog net zo goed met voedselallergie omgaat als de vorige keer dat wij er hebben gegeten kun je er met een gerust hart naartoe.

Waar is het  Parkhotel

Nieuwsgierig geworden? Of je nou een drankje wil nemen in de lobby of voor een overnachting of lunch gaat, je vind het Bilderberg Parkhotel en The Park aan de Westersingel 70 in Rotterdam.  Vanaf Rotterdam CS loop je het in een minuutje of 10, maar de metrohalte Eendrachtplein en de tram vind je er recht voor de deur.
Het hotel ligt vlakbij de leuke barretjes van de  Witte de Withstraat, op loopafstand van de musea en naast de leuke winkels van de Binnenweg en de rest van het centrum.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws, items, winacties?  Schrijf je hier in voor de Airmagazine nieuwsbrief!

Posted by on september 24 2014. Filed under Events, Featured, Hotspots, Travel/Events. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

2 Comments for “Opening Parkhotel en The Park”

  1. Na het lezen van dit arikel heb ik de neiging onmiddellijk naar het The Park te snellen en daar zelf alles met eigen ogen te aanschouwen. En natuurlijk ook om te proeven , heel uitnodigend.

  2. Ik weet zeker dat je het geweldig vindt!

Leave a Reply

Vertel het door
Black Friday 2021Black Friday 2021