|

Garcia jeans show Little Italy fw 15/16

Airmagazine was uitgenodigd  voor de  spetterende show van het Italiaanse denim merk Garcia Jeans. In de sfeervol aangeklede Rotterdam Cruise Terminal konden we ons vergapen aan de nieuwste collectie, typisch Italiaanse gerechten proeven en genieten van de geweldige sfeer en flitsende show. Kijk je mee?

Jeanstrend 2015 Garcia women

Garcia zet een beeld neer van een stoere, onafhankelijke vrouw en combineert een comfortabele pasvorm met hele mooie en soepele materialen wat je bijvoorbeeld ziet in de tops afgezet met kant. De nieuwe trend van corporate denim zagen we ook al terug in bandplooibroeken, mooie gesneden cocktailjurken van jeans en sexy denim tops die je echt anders tegen spijkerstof aan doen kijken.

rachelle-de-leeuw-airmagazine
rachelle-de-leeuw-airmagazine

show-cruiseterminal-rotterdam-garcia-jeans

rachelle-de-leeuw-airmagazine

rachelle-de-leeuw-airmagazine

rachelle-de-leeuw-airmagazinehttp://www.airmagazine.nl/air/featured/garcia-jeans-show-little-italy-fw-1516/

Jeanstrend Garcia voor mannen 2015

Wij hebben ons vooral in de damescollectie verdiept, maar wat ons bij de heren op de catwalk op is gevallen is allereerst dat ze allemaal echte, knappe mannen zijn. Mannen die je op straat  zou willen tegenkomen, die er goed uitzien en Italiaans goed gekleed, ietsje gedurfder qua outfit dan je gewend bent. Maar bij wie je niet het gevoel hebt dat ze net zo lang met hun outfits zijn bezig geweest als vrouwen dat doen.

rachelle-de-leeuw-airmagazine

rachelle-de-leeuw-airmagazine  rachelle-de-leeuw-airmagazine

Beeld: Rachelle de Leeuw voor Airmagazine

Posted by on januari 10 2015. Filed under Fashion, Fashion/Beauty, Fashionnews, Featured. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Leave a Reply

Vertel het door
Black Friday 2021Black Friday 2021