|

Gosh Cosmetics Forever eyeshadow sticks zonder parfum

Zin in een nieuwe lentelook? Wij van Airmagazine wel. Langzamerhand komen de zomerse blazers en jeans weer in onze kasten te hangen en Gosh Cosmetics speelt daar handig op in. Met nieuwe make-up, om precies te zijn. Helemaal geschikt voor de lente, zo parfumvrij als we gewend zijn van Gosh en nog lief voor dieren ook. We stellen je graag voor aan de Forever eyeshadow sticks.

gosh-forever-eye-kleuren-kl

Gosh Forever eyeshadow sticks

Deze stiften, die er in acht verschillende lentekleuren zijn, geven je oogleden in een mum van tijd kleur. Je kunt ze gebruiken als een highlighter, als een soort zacht oogpotlood gebruiken over je oogschaduw, of je kunt de kleur grof opbrengen en uitwrijven tot een glanzende smokey eye. Kijk snel mee naar de verschillende kleuren van de oogschaduw.

gosh-forever-eye-licht-beige-kl

De lichtste tint is heel geschikt als highlighter op een lichte huid.

gosh-forever-eye-beige-kl

Deze iets donkerder beige bruin tint lijkt ons een mooie highlighter als je een iets getinte huid hebt.

parfumvrij --gevoelige -huid-airmagazine

De bronskleurige eye shadow stick van Gosh is perfect voor een zomerse look.

parfumvrij-gevoelige -huid-airmagazineDe glanzende bruin is fijn als je wel een lijntje om je ogen wilt, maar gewoon oogpotlood te hard vindt.

parfumvrij--gevoelige -huid-airmagazineNiet te fel en opvallend, maar wel een mooi kleuraccent krijg je met de groene Gosh Forever eyeshadow stick.

parfumvrij--gevoelige -huid-airmagazine

De blauwe versie is mooi als een wat meer dramatische look wilt.

gosh-forever-eye-donker-kl

Deze paarse tint met een warme ondertoon vind ik echt een aanrader als zwart te hard bij je staat.
-parfumvrij-gevoelige -huid-airmagazine

Heb je een lichte oogopslag? Probeer dan deze grijze eyeshadow stick eens.

Doordat de Gosh sticks romig van textuur zijn, brengen ze gemakkelijk aan en blijven ze goed zitten. Kruipt de kleur toch een beetje in de lijntjes? Geen probleem; even met je vingertoppen er overheen en het zit weer goed.  Je koopt zo’n stift zonder parfum bij Kruidvat voor €9,80.

Wil je meer weten over astma, allergie en wonen? Schrijf je dan nu in voor de speciale sneller schoon nieuwsbrief met veel handige tips en informatie.

Posted by on april 22 2014. Filed under Beauty, beautynews, Fashion/Beauty, Featured. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Leave a Reply

Vertel het door
Black Friday 2021Black Friday 2021