|

Gosh Velvet Touch lipstick swatches

De fall collectie Velvet Touch lipsticks van Gosh is uit! Vandaag laten we je acht swatches zien, van  nineties I’ m so fancy bruintint tot Nicki Minaj roze. De kleuren zijn niet alleen fijn, maar ook kissproof. Kijk je mee?

Onlangs namen we je al mee naar het Gosh event waarbij wij de nieuwe collectie gepresenteerd kregen. En ook is er nu een leuke winactie gaande voor jou als lezeres. Vandaag showen we de acht lipsticks die ik nu in huis heb.

155 – Innocent

Beginnend met Innocent, een zeer lichte kleur lipstick. Niet súper dekkend maar het laat je lippen er een beetje roze uit zien. Zoals je ziet is hij redelijk creamy. Zonder een lippotlood kan hij dus ietsje in de lijnen op je lip lopen.

155-Innocent

156 – Romance

Ietsje donkerder roze dan Velvet Touch Innocent is Romance. Ook weer een vrij creamy lipstick maar hij geeft wat meer kleur af dan. Beide zijn goed te dragen als je  meer voor een opvallende ooglook gaat die dag.

Airmagazine-Gosh-Lipstick-156-Romance-01

157 – Precious

De Gosh Velvet Touch in 157 is  fel barbie roze. Dit is zo’n kleur die ik wel vaker zie, bij  Nicki Minaj bijvoorbeeld, maar die ik zelf altijd lastig vind om goed te combineren. Hij valt best wel op en wat kan ik dan verder nog doen? Tot nog toe, echt de aandacht aan Precious geven. Deze lipstick is ook nog steeds enigszins creamy, maar trekt niet zo in je liplijnen. Wil je de kleur echt goed laten uitkomen, draag er dan een roze lippotlood onder. Zo blijft de kleur ook nog eens véél langer zitten.

Airmagazine-Gosh-Lipstick-157-Precious-01

158 – Yours Forever

Mijn absolute favoriet van de acht is Yours Forever. Ik vind het zo’n mooie kleur en krijg ook continu complimenten als ik deze draag. Het neigt een beetje naar een donkere fuchsia kleur. Met het lippotlood van Gosh zelf er onder (002 Antique Rose), blijft deze bij mij echt de gehele dag zitten. Ik eet, ik drink, en hij zit aan het einde van de dag er nog steeds perfect op. Je hoeft wellicht enkel nog de glans terug te brengen door een nieuw laagje aan te brengen van Yours Forever.

Airmagazine-Gosh-Lipstick-158-YoursForever-04

159 – Boheme

Dit is een kleur waarvan ik ook niet goed wist of deze mij wel zou staan. Ik voel mij er een beetje Lorde mee als ik deze kleur draag. Maar mooi is hij stiekem wel. Geeft al direct goed kleur af en blijft ook mooi zitten. Ik vind het een kleur voor in de avond en  eentje die perfect is voor in de herfst (waar deze collectie ook voor bedoeld is).

Airmagazine-Gosh-Lipstick-159-Boheme-03

160 – Delicious

Een meer koraal achtige nude, echt goed als je toch iets wilt dragen op je lippen maar niet alle aandacht hiernaartoe wilt trekken. Een licht creamy lipstick en ook deze geeft goed zijn kleur af. Eigenlijk zou je deze kleur all-year-round kunnen dragen.

Airmagazine-Gosh-Lipstick-160-Delicious-02

161 – Sweetheart

Ietsje meer bruin dan Delicious, een beetje nineties. Toen ik hem uitdraaide dacht ik dat dit niks voor mij zou zijn. Ik heb een nogal wit huidje en zeker mijn gezicht wordt  in de zomer niet bruin maar eerder rood. En de sproetjes moeten je ook al opgevallen zijn op alle swatches. Misschien matcht deze kleur daar dan weer wel mee. De sproetjes komen er beter door uit. Ook Sweetheart van Gosh is een goede kleur als je je lippen wel iets van kleur wilt geven maar niet te opvallend wilt laten zijn.

Airmagazine-Gosh-Lipstick-161-Sweetheart-01

162 – Nude

De naam klopt bij deze Gosh Velvet Touch lipstick perfect, want hij is inderdaad mooi nude. Mijn lippen hebben van zichzelf al een mooie rossige kleur. En met dit lakje trek ik de kleur iets meer terug naar mijn huidskleur. Ook bij deze dacht ik altijd dat deze kleur mij niet zou staan, maar na de swatches gemaakt te hebben vind ik een nude toch wel erg mooi. Mits het de juiste Nude is, en deze van Gosh vind ik voor mij erg goed passen. Hij geeft goed zijn kleur af en heeft een lichte creamy feel. I am happy!

Airmagazine-Gosh-Lipstick-162-nude-01

Wat vind jij van de kleuren die Gosh nieuw op de markt brengt, helemaal goed voor de aankomende herfst? Doe mee met de winactie en bemachtig voor je eigen Gosh Velvet Touch lipsticks en brow goodies!

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws, items, winacties?  Schrijf je hier in voor de Airmagazine nieuwsbrief!

Posted by on augustus 12 2014. Filed under Beauty, beautynews, Fashion/Beauty, Featured. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

2 Comments for “Gosh Velvet Touch lipstick swatches”

  1. Ik vind die Bohème en de Delicious mooi!

  2. […] Op Air Magazine heeft Merel alle lipsticks ook gereviewd en wil je van de andere kleuren ook nog een swatch zien, kijk dan even hier: KLIK […]

Leave a Reply

Vertel het door

GezondheidGezondheid