|

Heerlijke dry aged entrecote bij South of Houston

Heb je voedselallergie en wil je goed uit eten in Den Haag? Afgelopen week bezocht ik het sfeervolle South of Houston en ik was gelijk fan.

Allergeenvrije maaltijd om van te watertanden

Vroeger was ik een avonturier, maar tegenwoordig eet ik liever altijd bij dezelfde restaurants, gewoon omdat ik dan weet dat ik veilig eet. Met mijn kruidenallergie is het altijd oppassen geblazen. Al neem ik nog zoveel voorzorgsmaatregelen, toch krijg ik bijna nooit een veilige, volledige en lekkere maaltijd.  Bij South of Houston heb ik voor de verandering wèl goed gegeten, met een heerlijk dessert!

voedselallergie-airmagazine

Sappige entrecote en Oreo Sunday

Om te beginnen nam ik overheerlijk stokbrood met zoute boter. Daarna volgde een sappige en malse entrecote en lekkere frietjes. De salade, voor mij zonder gedroogde tomaat en spontaan ook zonder zaden en pitten, was erg saai, maar de originele verse bij mijn disgenoot zag er ook niet heel creatief uit. Als dessert namen we cheesecake en een Oreo sundae,vooral die laatste is een echte aanrader.Ik weet niet waar jij graag en veilig eet in Den Haag, maar ik kom zeker nog eens bij South of Houston terug.

South of Houston
Lange Houtstraat 3
2511 CV Den Haag

Alle nieuwtjes, blogs, winacties en tips altijd als eerste in je mailbox? Schrijf jedan in voor onze airmagazine nieuwsbrief.

Aanbevolen artikelen:

Posted by on april 11 2016. Filed under Featured, Food. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Leave a Reply

Vertel het door

Sint 2020Sint 2020
GezondheidGezondheid