|

De nieuwste Hema woondecoratie

Airmagazine was bij de HEMA Persdag aanwezig om alvast de nieuwste stofvrije woonaccessoires, lactosevrij lekkers en parfumvrije make-up te spotten. We maakten een selectie voor je en trappen vandaag af met mooie dingen voor in huis. Enjoy!

Geometrische dessins zijn hot. Ik was op slag verliefd op deze witte vazen.  Heb je net als ik last van hooikoorts? Laat alle lentebloemen zoals narcissen en hyacinthen dan staan en kies voor gerbera’s of rozen.

HemaPersdag-23

HemaPersdag-6

HemaPersdag-5

HemaPersdag-7
Mooie vazen om je interieur iets meer kleur te geven, ze geven vooral een mooie effect als je er een paar bij elkaar zet.

HemaPersdag-9

Ik ben helemaal weg van de leuke fleecedekens van de HEMA! Vrolijke kleuren, hip patroon.  Je kunt ze perfect dubbelgevouwen op je voeteneind leggen en als sprei gebruiken. En zonder moeite iedere week wassen zodat je geen last van het stof krijgt!

HemaPersdag-8

Deze kussens zijn ook wel erg mooi. Ben je allergisch voor huisstofmijt maar wil je heel erg graag een paar kussentjes op je bank of bed? Koop dan een speciale mijtwerende MatrasClean-Spray!

Beeld: Merel Verspuij

Posted by on maart 13 2014. Filed under Featured, indoors, Living. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Leave a Reply

Vertel het door
Black Friday 2021Black Friday 2021