|

Hugo, de heerlijke cocktail van Canei

Canei is lekker toegankelijke, frisse wijn die weinig alcohol bevat. Deze lichtzoete wijn is in verschrikkelijk veel smaken verkrijgbaar, maar mijn grote favoriet is Hugo, hun cocktail van mousserende wijn, vlierbloesem, limoen en munt.

Airmagazine-Lifesylelab-2

Canei, frisse en lichte wijnen

Ik mag nu al eventjes voor Airmagazine schrijven en altijd was ik niet erg van de wijn. Echt, veel mensen hebben geprobeerd mij het te leren drinken. Van alles geproefd, maar geen een gevonden waar ik een glas van zou kunnen leeg drinken. Maar dankzij Airmagazine heb ik kennis mogen maken met Canei. Thank you!

Canei is voor mij de eerste wijn waarvan ik een glas, of samen met anderen, een fles van kan leeg drinken. Het is een frisse wijn, met een licht bubbeltje en door de lichtzoete en laag alcoholisch karakter erg toegankelijk is. En wat heeft Canei veel verschillende smaken! Ik sta wel eens te kijken bij de Jumbo (want daar zijn ze vrijwel allemaal wel te vinden) en sta dan werkelijk te kijken van de hoeveelheid smaken. Apple, forest fruit, mango, peach, pear en strawberry, deze frizzini’s bevatten slechts 5% alcohol.

Airmagazine-Lifesylelab-10

Maar dan is er nog mijn favoriet van Canei, degene waardoor ik eindelijk wijn heb leren drinken. Mijn nieuwe liefde, mijn nieuwe man.. Hugo! Canei Hugo is gebaseerd op de gelijknamige cocktail van mousserende wijn, vlierbloesem, limoen en munt. Canei brengt deze cocktail al klaar gemixed in de fles. Al is het een stuk lekkerder, en staat het mooier, als je in het wijnglas nog een blaadje munt doet, enkele blokjes ijs en een schijfje limoen.
Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws, items, winacties? Schrijf je hier in voor de Airmagazine nieuwsbrief!

Posted by on oktober 21 2014. Filed under Featured, Food, Food news. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Leave a Reply

Vertel het door
Black Friday 2021Black Friday 2021