|

Kinderkamer inspiratie met schoolboordverf muur

Een kinderkamer strak inrichten zodat ie makkelijk schoon te maken is, is niet heel moeilijk. Maak een enorm krijtbord op de ene muur en je hebt opeens sfeer en levendigheid in de slaapkamer.

Kinderkamer zonder veel kleur

Wil je niet dat je hele huis in een kleurenexplosie verandert omdat je een kind hebt? Hou de kinderkamer industrieel en Scandinavisch simpel met een zwarte muur waar je zelf een tekening op maakt of waar je kindje zich creatief op kan uitleven. Als je de rest van de basis ook zwart en wit houdt kun je de accessoires gerust wat feller van kleur kiezen.
kinderkamer-krijt

chalckboard-childrens-roomAllergie voor stof

Heeft je kind een allergie voor huisstofmijt of astma? Het stof dat van schoolbordkrijt afkomt is niet goed voor je longen. Kies voor een natte spons in plaats van een bordenwisser, maak het bord vaak genoeg schoon en kijk of krijtstiften eventueel beter werken dan gewoon krijt.

diy-muur-krijt

Je kunt kiezen voor een opvallende tekening die je een tijd laat staan….
Of kies voor snelle schetsjes, aantekeningen of tekeningen die je speciaal aanpast voor de gelegenheid. Leuk als je foto s van je kindje wil maken met een bijzondere achtergrond of extra informatie!

krijt-muur-zwart

Er zijn verschillende soorten schoolbordverf in diverse kleuren te koop.
Watergedragen schoolbordverf van Magpaint.
Grijze Histor schoolbordenverf in de kleur Olifant.
Flexa Creations  schoolbordverf in true black.

Check ook onze eigen  DIY rolgordijn van schoolbord tafelzeil

Meer inspiratie vind je op onze Pinterest board Stylish wonen met astma en allergie

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws, items, winacties?  Schrijf je hier in voor de Airmagazine nieuwsbrief!

Posted by on juli 9 2014. Filed under Featured, indoors, Living. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Leave a Reply

Vertel het door
Black Friday 2021Black Friday 2021