|

Lancering Collection PRC

Dinsdag 10 september was het dan zo ver; de Celebrate èn de Spring Summer 2014  Collection van PRC werden getoond in het Amsterdamse Little Buddha. De kledinglijn van wijlen Percy Irausquin is nieuw leven in geblazen door Modemeisjes Maria en Tamara en werd gisteren officieel gelanceerd.

Maria Tailor en Tamara Elbaz lanceerden gisteren hun Collection PRC. Zowel de Celebrate collectie voor de feestdagen als de spring summer 2014 collectie werden aan de genodigden getoond. Alle loei strakke rokjes met rits achter, glamourous jurken, leren jasjes en wijde tops passen helemaal bij de kledingstijl die de twee modemeisjes hebben; opvallend, vrouwelijk en sexy. Wat dan helaas wel betekent dat je met net zo’n lijf gezegend moet zijn om ze te kunnen dragen. Gelukkig waren er ook fijne nonchalante sweaters, jeans met barokprint, lange rokken met bijpassende tops en stoere shirtjes die iedereen wel in zijn kast kan gebruiken. En niet te vergeten de Versace – inspired print die so nineties is en weer overal opduikt. Kijk gauw mee naar de foto’s en pick your favourite!

prc-launch-thinkbig

fashion-percy-irausquin

Airmagazine-prc-launch
airmagazine-prc

prc-airmagazine-rock

quoins-collection-prc-14

gele-jurk-prc-14

snake-collection-prc-14

maxi-trend-modemeisjes

zomerjas-prc

sweater-barok-prc-14

coral-collection-prc

finale-prc-littlebuddha

 Foto’s: Merel Verspuij voor Airmagazine.

Alle nieuwtjes, blogs, winacties en tips altijd als eerste in je mailbox? Schrijf je hier dan in voor onze Airmagazine nieuwsbrief.

Aanbevolen artikelen:

Posted by on september 11 2013. Filed under Fashion, Fashion/Beauty, Fashionnews, Featured. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Leave a Reply

Vertel het door

We mogen weerWe mogen weer
Cadeauwinkel