|

Meer lactosevrije en glutenvrije producten bij AH

Albert Heijn gaat zijn glutenvrije assortiment met maar liefst 100 nieuwe artikelen uitbreiden. Ook komen er wat  lactosevrije producten en producten zonder toegevoegde suikers en met een lager zoutgehalte in het assortiment.

Glutenvrije producten

Eten zonder gluten is een hype. Dat is niet altijd fijn als je coeliakie hebt, maar dit is wel een moment om er van te profiteren. Albert Heijn voegt namelijk maar liefst  100 nieuwe artikelen aan zijn glutenvrije assortiment toe, je kunt er nu uit wel  150 kiezen! Je moet hierbij denken aan producten van merken Livwell, Schar, Damhert en Pure & Free. Ook brengt de supermarkt de komende weken een aantal eigen merk producten zoals pasta’s, meel en crackers zonder gluten op de markt.

crumble-glutenvrij-lactosevrij-recept

Lactosevrije chocolade

Mag je geen lactose? Dan heb je minder geluk bij AH, maar nog steeds is het een verbetering qua assortiment. Voor chocoladerepen en chocoladepasta van de merken Bonvita, Damhert en Consenza kun je straks ook bij de Appie terecht.

Waar te koop

De nieuwe artikelen zijn vanaf 18 augustus online en in alle AHXL’s te koop. Bij de andere Albert Heijn  filialen is het van de hoeveelheid ruimte afhankelijk of je er terecht kunt voor je airproof goodies.

Lees hier meer artikelen over glutenvrij eten en coeliakie
Lees hier meer artikelen over lactosevrij eten en lactoseintoloerantie

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws, items, winacties?  Schrijf je hier in voor de Airmagazine nieuwsbrief! 

Posted by on augustus 14 2014. Filed under Featured, Food, Food news. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Leave a Reply

Vertel het door
Black Friday 2021Black Friday 2021