|

Nieuwe expositie Miles Aldridge

Zaterdag 8 maart werd de expositie Vanitas van fotograaf Miles Aldridge in de Galerie Reflex geopend. De koning van de technicolor foto’s die, ook al staan ze in de Vogue totaal verschillen van de gemiddelde modefoto vanwege  hun geweldige styling en weirde randje was er zelf ook en vertelt in een exclusief interview aan Airmagazine zelf over zijn werk.  Meer informatie over de expositie en Aldridge zelf lees je later in het interview met hem, vandaag alvast een sfeerimpressie!

Expositie Miles Aldridge Amsterdam

De opening van de Vanitas expositie in de prachtige Reflex was goed bezocht. Logisch, Miles Aldridge is een grootheid die met zijn werk in talloze modebladen als Vogue en Numero heeft gestaan. Het tentoongestelde werk varieerde van enorm groot tot groot genoeg voor in je woonkamer en was veelal erg kleurrijk. Er hing een zwart wit foto, maar zijn werk in iets vergrijsde tinten was niet te zien.  De expositie is een lust voor het oog en het feit dat de maker zelf er ook was maakte het echt een happening.Kijk mee en proef de sfeer.

miles-aldridge-expo-bezoekster-groen

movie-miles-reflex-klein

Een van mijn favoriete werken. Als je goed kijkt zie je dat het hele decor plus props van karton is gemaakt.

,eisje-miles-aldridge-amsterdam
Dit meisje matchte qua kleur helemaal met het werk.
vader-zonen-miles-aldridge-amsterdam
Zo leuk om te zien dat deze vader en zoons maar over  de werken bleven praten.

man-wijs-tmiles-aldridge-amsterdam
De foto’s van Aldridge staan bekend om hun rauwe randje en de talloze details waardoor je maar naar de foto’ s blijft kijken.

jongetje-expositie-reflex-aldridge

Morgen laat ik je  in mijn plog meer foto’s van deze dag en vertel  ik waarom ik zo’n fan ben van het werk van Aldridge. Plus binnenkort natuurlijk het interview met Miles Aldridge himself en veel afbeeldingen van zijn prachtige werk.

Reflex  │Weteringschans 83 │ 1017 RZ Amsterdam │ Di t/m za 11-18 uur

Posted by on maart 9 2014. Filed under Events, Featured, Travel/Events. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Leave a Reply

Vertel het door
Black Friday 2021Black Friday 2021