|

Natural beauty van PrettySkin

PrettySkin heeft  beauty producten gemaakt van natuurlijke ingrediënten en bevat, van serum tot masker, geen parabenen.Ideaal als je een gevoelige huid hebt.

allergie-gevoeligehuid-creme

Huidverzorging met Arganolie

Omdat ik met mijn gevoelige huid altijd op zoek ben naar fijne producten waar ik wèl tegen kan was ik blij verrast met het fijne pakketje van PrettySkin dat ik van Hanan El Fizazi kreeg. Mijn huid is vochtarm en reageert erg snel op crèmes en maskers, maar omdat voor de producten van PrettySkin natuurlijke ingrediënten zoals Arganolie,  Ginko Bilboa, Jasmijn en Amandel-olie zijn gebruikt en vrij zijn van parabenen was ik enorm benieuwd.

Voedende crème zonder parabenen

Ik begon voorzichtig met de PrettySkin Day & night cream en het Eye and face serum. Geen roodheid, geen traanogen, maar wel een gezondere huid met minder droogtelijntjes. De crème heeft body, je voelt echt dat je iets op je gezicht smeert, maar is niet vettig.  Wanneer mijn huid door koud weer voeding nodig heeft gebruik ik ’s avonds en soms ook ’s ochtends het serum, daar ben ik inmiddels verslaafd aan.

Clay mask voor een gevoelige huid

Na een week PrettySkin producten was ik wel eens benieuwd naar het masker. Geven maskers mij meestal een knalrode kleur en een gloeiende, trekkerige huid, het PrettySkin mask is heerlijk! Het voelt fris en mijn teint komt er echt van bij. Het is een van de weinige maskers die i.p.v. mijn huid uit te drogen iets toevoegen en het munt- achtige gevoel is heel erg fijn en verkwikkend.

verzorging-parabeenvrijFijne PrettySkin verpakking

De PrettySkin crème, het serum en masker ruiken licht en zitten verpakt in classy en gestroomlijnde flesjes met een pompje. Je kunt door de luchtdichte en fijne verpakking goed doseren, er komt geen lucht bij het product en het is ook wel erg hygiënisch dat je niet steeds met je vingers in de substantie hoeft.

Handig van PrettySkin

Wanneer je twijfelt of de producten zacht genoeg zijn voor jouw huid of je niet kunt kiezen wat je eerst aan wilt schaffen dan kun je kiezen voor een Pretty mini voordeelset van € 59,95. Daarin zit: Face Wash Serum, Day& Night, Clay Mask en Bodybutter. Je PrettySkin bestelling is binnen 48 uur bij je thuis en als je in Rotterdam woont kun je het zelf afhalen. Hoe handig!

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws, items, winacties?  Schrijf je hier in voor de Airmagazine nieuwsbrief!

Aanbevolen artikelen:

Posted by on april 26 2013. Filed under Beauty, Fashion/Beauty, Featured, product review. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

1 Comment for “Natural beauty van PrettySkin”

  1. Dank je wel voor je mooie review!!!!!

Leave a Reply

Cadeauwinkel

Recently Commented

  • J v Leeuwen: Ik heb Angio Oedeem en sinds januari 2017 krijg ik Xoliar sinds die tijd geen...
  • poel: hallo, bij mij is astma geconstateerd sinds dit jaar, in december 2016 kreeg ik last van...
  • YuSt: Ik heb wel wat geprobeerd ooit in de woonkamer, echter ik werd het snel moe, wellicht de...
  • YuSt: Klinkt goed, mijn rijpere huid heeft ook vaak vlekjes en irritaties. En ja dan is het vaak...
  • Femke: Ik lees nu pas je reactie Sonja, en heel herkenbaar! Ik had ook een behoorlijke...
  • YuSt: Erg leuk! Ik ga ook een krans maken!
  • Sonja van de Sande: Ik lees het en zit gewoon te huilen, zo bang ben ik. Terwijl ik vroeger elke...