|

Nieuwe allergische reacties en masterclass Annic

Fleur heeft een paar jaar geleden Airmagazine opgericht omdat ze graag informatie over allergie en astma wilde delen. Ze vertelt je regelmatig over haar belevenissen in backstage.

immuno-last
Het was weer tijd voor mijn maandelijkse shots. Ik krijg mijn xolair weer en, voor de laatste keer, mijn immunotherapie injecties tegen boompollen, graspollen en huisstofmijt. Mijn allergie is in die bijna4 jaar enorm verbeterd, maar mijn lichaam begint te protesteren. En drie jaar is over het algemeen genoeg, daarom stoppen we er mee. Nog maar twee injecties per maand dus!

sport-december-2014
Fietsen en de rest van mijn fitness programma gaat steeds beter. Ook al is het een groot drama qua allergie, mijn longen en conditie gaan met springen voor uit sinds ik 4x per week sport.

oedeemkl

Kortgeleden begon ik opeens op voor mij veilig eten te reageren. En niet dan niet zoals gewoonlijk met benauwdheid die ik vijf minuten al opmerk, nee, ik zwel op. soms na een half uur, soms na 12 uur. Echt zo naar! Mijn lippen en gezicht worden dik, mijn tong zet op… ik vind het niks. Ik heb nu een epipen en Aerius smelttabletten.

biesbosch-12-14

Omdat het verrukkelijk weer was maakte ik een wandeling door de prachtige Biesbosch.

yoga-bodhi

Iedere dinsdag ga ik eerst naar yoga, Zhineng Qigong, ik merk echt dat ik me er beter door voel. Mijn docente Maria past haar lessen vaak aan aan wat de groep wil, daarom heb ik nu al allerlei fijne oefeningen gekregen die goed voor mijn longen en spieren zijn.

markthal-simit
Daarna haal ik boodschapjes op de markt. En sinds ik in de Martkhal lekkere simit en sigara boregi heb gevonden koop ik die ook.

fleir-annic-van-wonderen
Samen met Femke bezocht ik de masterclass ondernemen van Annic van Wonderen. Erg leuk en interessant om bij te wonen. Ik ben nu in haar boek bezig.

louis-vuitton-petDaarna liepen we nog even een rondje door de Bijenkorf, de begane grond vind ik daar echt een snoepwinkel.

airmagazine-voedselallergie-stichting-interview
Stichting Voedselallergie interviewde me voor hun blad Allergie en voeding. Ze vroegen me iets te vertellen over hoe Airmagazine social media gebruikt. 

jason-freeney-gewei-hert-diy

Van air-girl Femke kreeg ik deze mooie hanger van kunstenaar Jason Freeney. Het mdf hert rechts kocht ik bij action en heb ik met inpakpapier beplakt.

Posted by on december 28 2014. Filed under Backstage, Featured, Real life, Real life/Future. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Leave a Reply

Vertel het door
Black Friday 2021Black Friday 2021