|

Nieuwe collectie Accessorize

Accessorize bestaat nu 30 jaar wereldwijd en 10 jaar in Nederland. En de eerste winkel in Nederland heeft een metamorfose gehad, wij waren bij de heropening van deze hippe sieraden en accessoire winkel.

Airmagazine-Accessorize-14

Accessorize Amsterdam Leidsestraat

10 jaar geleden opende Jacqueline Opstelten de eerste Accessorize van Nederland. Deze zaak is heeft nu een gehele metamorfose gehad zodat deze weer helemaal past bij de toekomst van Accessorize. Het is een mooie smalle zaak met een trappetje naar boven en enkele treden naar beneden. Genoeg te zien dus. Als je binnenkomt zie je vooral veel kleur, dit komt nu ook door de huidige Spring/Summer collectie die super kleurrijk is. Hoe gaaf is bijv. deze rugzak, met allerlei opvallende kleuren, verschillende bewerkingen en leuke bolletjes die het geheel nog vrolijker maken. Daarnaast heb je accessoires die perfect zijn voor de zomer die geheel in stijl hierbij passen.
Airmagazine-Accessorize-2
Airmagazine-Accessorize-1
Airmagazine-Accessorize-17

Nautische sferen

Natuurlijk mogen de nautische tinten niet vergeten worden. Hierbij kun je denken aan het blauw/wit gemengd, in verschillende printjes. Zoals deze lichte stoffen verwerkt tot losse broeken, en flowy jurken.
Maar je kan het blauw en wit ook mengen met een extra opvallend kleurtje. Zo vond ik deze strandtas geweldig. De tas zelf heeft een simpele chevron print, maar de hangers die eraan zitten maken het tot een totaalplaatje. Zo leuk dat neon groen.
Ook is een goede kleur de zalmoranje om het mee te combineren. In leuke printjes is van alles verkrijgbaar. Jurken, slippers, bikini’s. Zo loop je er helemaal hot bij deze zomer aan het strand of aan de rand van het zwembad.

Airmagazine-Accessorize-3
Airmagazine-Accessorize-5
Airmagazine-Accessorize-16

Airmagazine-Accessorize-15

Accessoires bij Accessorize

Natuurlijk hebben ze ook nog allerlei accessoires te koop. Kijk even naar alle plaatjes en geniet van de tassen, zonnebrillen, stickers en nog veel meer.
Wat ik altijd zo handig vind aan dit soort winkels, ze hebben het al een eind op kleur gehangen. Zo vind ik het sneller als ik op zoek ben naar iets in een specifieke kleur, maar worden er ook goede voorstellen gedaan voor combinatie’s waar ik zelf niet aan had gedacht. Zie bijvoorbeeld de combinatie van bruin/goud met zwart. Ik vind dit zelf altijd lastig om goed te combineren, maar hierbij weet ik tenminste dat ik niet fout kan zitten.

Airmagazine-Accessorize-8
Airmagazine-Accessorize-10
Airmagazine-Accessorize-11Waag jij binnenkort ook een bezoekje aan de Accessorize? Welke stijl zou jij voor gaan, de leuke felle kleurtjes of het nautische?
Later deze zomer laten we je ook kennis maken met wat ze in de herfst/winter zullen gaan verkopen. Ik kan je al verklappen, het is prachtig, luxe en sprookjesachtig.
Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws, items, winacties?
Schrijf je hier in voor de Airmagazine nieuwsbrief!
Posted by on juni 2 2014. Filed under Fashion, Fashion/Beauty, Fashionnews, Featured. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Leave a Reply

Vertel het door
Black Friday 2021Black Friday 2021