|

Noosa x Tatu collectie

Accessoiremerk Noosa Amsterdam heeft een eigenzinnige TATU- collectie uitgebracht. De zo kenmerkende armbanden en riemen met chunks zijn niet alleen voorzien van het herkenbare systeem waarin je steeds andere stenen klikt, maar ook van prachtige op tattoo geïnspireerde dessins.

Tijdelijke tattoo als sieraad

Voor de nieuwe TATU collectie maakte NOOSA- Amsterdam een gelijknamige film. In het donker, zwart- wit beeld, zie je steeds een tatoeage belicht als flarden uit iemands  leven. Net zoals je tattoos kunt kiezen om herinneringen vast teleggen en je eigen geheel samen te stellen, kun je de TATU collectie gebruiken om de tribal prints van de armbanden te combineren met alle stenen die je op een zelfgekozen manier samenstelt tot het hele accessoire jouw verhaal vertelt.  De collectie bevat ook riemen, shoppers, portemonnees en slippers.

Sieraden van natuurlijke materialen

Noosa doet je denken aan verre reizen en andere culturen. Niet gek als je bedenkt dat het sieradenmerk is opgericht is door twee reizigers die zo met veel verschillende landschappen, culturen en symbolen kennis hebben gemaakt. Je ziet dit overduidelijk terug in de chunks. Ambachtslieden uit Nepal en Peru bewerken iedere chunk van o.a. keramiek, natuursteen en bot met de hand.

Hebberig geworden? Airmagazine geeft een riem van Noosa weg!
noosa-tatuAlle nieuwtjes, blogs, winacties en tips altijd als eerste in je mailbox? Schrijf je hier dan in voor onze Airmagazine nieuwsbrief.
.

Bewaren

Posted by on juni 9 2014. Filed under Fashion, Fashion/Beauty, Fashionnews, Featured. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Leave a Reply

Vertel het door
Black Friday 2021Black Friday 2021