|

Parfumvrij, glutenvrij en allergeenvrij heerlijks

Fleur richtte drie jaar geleden Airmagazine op omdat ze informatie over en praktische tips tegen astma en allergie miste. Nu geeft ze je regelmatig een kijkje achter de schermen van haar leuke leven.

De afgelopen week heb ik vooral geschreven, gelezen en mijn tijd besteed aan fysio, fysiofit, xolair en immunotherapie. Maar ik ontdekte ook een paar hele fijne dingen die ik je echt niet wil onthouden! En ik  had een hele gezellige airdate met een aantal van de meiden van Airmagazine. Kijk je mee? gaby-airmagazine-fleur

We gingen gezellig met het Air- team sushi eten. Zo leuk om elkaar te zien en tips uit te wisselen. De schoonheid naast me is Air- girl Gaby van Voedingplusadvies die jou niet alleen regelmatig van foodtips voorziet, ze beantwoord ook je food vragen en werkt als voedingsdeskundige. Heb je trouwens een vraag over je eetpatroon, gezond eten en allergie of coeliakie, laat hem dan hieronder achter in de comments of mail food@airmagazine.nl

image

De sushi was lekker! Heel handig trouwens, Sumo heeft ook een glutenvrije lijst.Wij hebben die lagen aanpassen tot gluten- en sojavrije lijst zodat Femke en Gaby zorgeloos konden bestellen.

kaya-charissa-airmagazine

Kaya- Quintana en Charissa waren er ook bij. Misschien ken je Kaya- Quintana wel van haar gelijknamige blog. Deze beauty weet alles over huidverzorging en haarverzorging voor meiden met een gevoelige huid of eczeem, zoals zij. Ze is tevens make-up artist en binnenkort verschijnt haar eerste artikel op Airmagazine! Charissa ken je misschien van haar photodiaries en zag je waarschijnlijk al in dit prachtige filmpje .

miehoen-roerbak-paraberk

Een van mijn favo gerechten voor als ik heel moe ben. Roerbakgroenten met een beetje sambal en kokosmelk, miehoen en gebakken banaan.

chocolade-allergie-sojavrij-lactosevrij

Deze chocolade kwam ik bij de Groene Passage in Rotterdam tegen. Net als Lovechock  soja-, lactose-  en glutenvrij en verkrijgbaar in een hoop verschillende smaken.

dahlias-allerg-eastma

Mijn dahlia’ s staan zo leuk op mijn balkon!

image-gevoelige-huid-belladerma-rotterdam

Ik was dringend op zoek naar een schoonheidsspecialiste in Rotterdam. Dus wat doe je dan? Rondvragen op Facebook bij andere Air-girls die ook een gevoelige huid hebben. En zo kwam ik via Romy bij Belladerma terecht.

image-beauty-gevoelige-huid-airmagazine

De schoonheidsspecialiste gaf me dit pakketje samples mee van Image. Op de nachtcrème na kan ik tegen al deze producten. Ze voeden mijn huid een stuk beter dan de producten die ik de laatste maanden heb gebruikt.

pasfoto-fleur-airmagazine

Mijn paspoort was verlopen, dus gauw een nieuwe geregeld voor mijn lange weekend Parijs. En voor het eerst sinds tijden ben ik blij met mijn pasfoto! Alleen een beetje jammer, ik had oorbellen ingedaan omdat ik op mijn vorige pasfoto maar tot halverwege mijn nek te zien was. En hier zie mijn enorme ketting ook. Ach, detail!

pizza-paraberk-paragras-allergie
Er is werkelijk geen kant- en -klaar product dat ik mag. Met -sinds kort- als uitzondering deze pizza van Albert Heijn. Echt zo fijn dat dat weer kan!

Check meer foto’s op instagram @fstip. Volgende week laat ik je zien wat ik allemaal in Parijs beleefde.

Alle nieuwtjes, blogs, winacties en tips altijd als eerste in je mailbox? Schrijf je hier dan in voor onze Airmagazine nieuwsbrief.

Posted by on mei 26 2014. Filed under Backstage, Featured, Real life, Real life/Future. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Leave a Reply

Vertel het door
Black Friday 2021Black Friday 2021