|

De leukste babykamer ideëen

Als je als mama allergisch bent, dan heb je grote kans dat je kindje één of meerdere allergiën zal hebben. Daarnaast is het überhaupt verstandig om een zo stofvrij mogelijke babykamer te creëren voor je kleintje. Daarom heeft Airmagazine de leukste stofvrije decoratietips vor een gezellige babykamervoor je op een rijtje gezet.

Behang voor de babykamer

De meeste babykamer sets zijn saai en basic van kleur en vormgeving, wit, grijs of beige. Daarom kun je juist helemaal los gaan op de muren. Kies voor kleurrijk behang van Pip Studio, Majvillan, of gewoon van de Gamma, en je hebt meteen een fleurig geheel.

behang--majvillan-pip

Muurstickers

Is een hele muur vol met een druk patroon je een beetje veel? Je hebt tegenwoordig ook de leukste muurstickers, van ieniemienie subtiel naar levensgroot.

hippebeestjes-stickersVitrinekastjesvoor stofvrij speelgoed

Hou je het liever bij wat prullaria? Dan is een vitrinekastje misschien wel een goed idee. Hierin kun je breekbare spulletjes zetten in een bepaald thema, of je kunt helemaal los gaan met verschillende poppetjes door elkaar.

vitrinekastjeTrendy Stolpen als blikvanger

Zoals je eerder op Air kon lezen, zijn we gek op stolpen. Je kunt er allerlei dingetjes onderzetten, en het is ook nog eens makkelijk schoon te houden. Zo ook goed voor in de babykamer.

stolpen-babykamer

Posted by on juni 14 2013. Filed under Featured, indoors, Living. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

2 Comments for “De leukste babykamer ideëen”

  1. waar is het roze konijnen behang te koop?

  2. Hoi, ook ik wil weten van welk merk het roze konijnen behang is en waar het te koop is!

Leave a Reply

Vertel het door
Black Friday 2021Black Friday 2021