|

Schoonheidssalon voor gevoelige huid; Bella Derma

Air- girl Laressa opende 24 oktober haar gloednieuwe Bella Derma salon in Rotterdam. Fleur is al een tijd trouwe klant bij deze schoonheidsspecialiste die ervaringsdeskundige is op het gebied van eczeem en een gevoelige huid, want haar behandelingen zijn heerlijk.

Ontspannen beauty behandeling ondanks je eczeem

Wanneer je een gevoelige huid hebt is het lastig om een fijne schoonheidsspecialiste te vinden waar je ontspannen in de stoel kunt liggen om van de behandeling te genieten. Want kun je wel tegen de beauty producten? Is een peeling wel geschikt voor je? Wat als je huid helemaal van slag raakt omdat de reiniging te agressief is? Ik ben dan ook blij dat ik Laressa van Bella Derma op het spoor kwam. Naast haar enorme vakkennis heeft ze zelf ervaring met eczeem en een gevoelige huid. Ze weet echt waar ze het over heeft, dat is zo relaxed!

laressa-balieWat houdt een behandeling bij Bella Derma in?

De eerste keer dat je een afspraak met Laressa hebt kijkt en vraagt ze, schrijft ze en stelt ze samen met jou je doelen vast. Aan de hand daarvan maakt ze een behandelplan met je wat ze je binnen een paar dagen mailt, zodat je precies weet waar jullie aan gaan werken en hoeveel tijd er voor nodig is.

Is jouw huid bijvoorbeeld gevoelig, vochtarm, onrustig en verstopt zoals bij mij? De eerste behandeling begint ze heel voorzichtig, met milde producten en ze checkt steeds hoe je je voelt en wat je huid doet. In mijn geval is mijn huid in de eerst twee keer al enorm opgeknapt, heeft een gezonde gloed en mijn onzuiverheden zijn bijna verdwenen. Dat scheelt een hoop make up tijd en ik zie er veel gezonder uit nu! Ook geeft ze advies en vertelt ze je welke producten je beter wel of niet kunt gebruiken en wat ze voor je huid doen. Ze informeert, maar pusht je niet om iets van Image of Laviesage bij haar te kopen.

laressa-flesjes-kl

Parfumvrije producten voor Air-girls

Als je net als ik op veel beauty producten reageert wil je natuurlijk graag skincare zonder parabenen en chemische kleur- en geurstoffen. Image skincare is zo’n merk, ik gebruik er de nacht crème van, heerlijk. Belladerma gebruikt dit merk tijdens de behandeling en verkoopt er ook producten van. Trouwens, na de eerste behandeling krijg je een fijne sample set mee, zo kun je kijken wat het serum, de nachtcrème en masker van Image met jouw gevoelige huidje doen.

image-producten-gevoeligehuid

Wil je meer weten over de behandelingen van Bella Derma, hoe jouw huid verbeterd kan worden of  ben je al eeuwen op zoek naar een fijne schoonheidsspecialiste? Check dan Bella Derma of stuur Laressa een mailtje.

Bella Derma
Ridderkerkstraat 70
3076 JW Rotterdam

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws, items, winacties?  Schrijf je hier in voor de Airmagazine nieuwsbrief!

Posted by on oktober 30 2014. Filed under Beauty, beautynews, Fashion/Beauty, Featured. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

1 Comment for “Schoonheidssalon voor gevoelige huid; Bella Derma”

  1. Ohhhh Rotterdam helemaal :( :(

Leave a Reply

Vertel het door
Black Friday 2021Black Friday 2021