|

Sneeuwbal Winter Festival

Nog een maandje wachten en dan is het zo ver… Het Sneeuwbal Winter Festival in Utrecht! Het wordt pas een paar jaar gevierd, maar is zeker een succes, een echt winterfestival waarbij gave winteroutfits een pré zijn en pinguïns aanbeden worden.

sneeuwbal-sfeer-festivalLekker dansen

Ook dit jaar wordt het gevierd in Park Transwijk in Utrecht. Het festival vind 31 januari pas plaats, maar wees er snel bij want de kaartjes gaan hard!
Dit jaar zullen er verschillende stages zijn met winterse namen, zoals de Bolle Iglo en de Ruige Piste, waarop verschillende dj’s draaien met onder andere Cari Lekebusch, Cleavage, Speedy J, de Sluwe Vos en Sandrien.

Spelletjes in de sneeuw

Naast lekker los gaan op de muziek en rare winterjassen spotten is er ook nog mogelijkheid om op het festivalterrein een stukje te sleeën en met een grote opblaasband van een berg sneeuw af te glijden. Ook zijn er meerdere spelletjes te spelen in het Olympische Winterdorp, staat er een wintermarkt op je te wachten of kan je gewoon even lekker opwarmen met een kopje erwtensoep bij één van de meerdere kampvuren die over het terrein verspreid staan.

Lijkt het je wel wat, los gaan in de sneeuw? Bestel dan nu je kaartjes via de site.

Posted by on januari 5 2015. Filed under Events, Featured, Travel/Events. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Leave a Reply

Vertel het door

Sale / Solden 2021Sale / Solden 2021
GezondheidGezondheid