|

Teddy coat fashiontrend

Miley Cyrus droeg een teddy tijdens haar onvergetelijke Blurred lines optreden met Robin Thicke, Jeremy Scott bracht dit jaar opnieuw teddy sneakers uit en Katy Perry werd een paar dagen terug gespot met een witte teddy jas. Of je nu zoals Alexa Chung kiest voor een jas met klasse of voor een meisjeachtiger ontwerp van Burberry, de teddy is helemaal terug.

chacha-illustrations

Harajuku teddy trend wordt hip

Echt bont wordt hoop ik het liefst vandaag nog verbannen uit Modeland. Dit jaar worden echter massaal teddyberen gevild. Hou ervan of gruwel; de teddy trend is terug! Deze eigenzinnige trend is al jarenlang populair bij de Harajuku girls in Tokyo en teddyberen en knuffelbeesten hebben hun weg naar high fashion gevonden en zijn nu ook in de winkels in Nederland (en de rest van de wereld) gespot.

airmagazine-allergie-astma-fashion

Kleden als een kind

Om te verwijzen naar Lidewij Edelkoorts’ Bold Fashion Plan B gaan we in tijden van crisis op een nieuwe manier om met de nieuwe werkelijkheid. In plaats van bij de pakken neer te zitten, gaan we ons expressief uitdrukken. De mode wordt hierdoor ook uitbundiger en we worden weer verrast en uitgedaagd. Ook gaan we in deze tijd ons weer meer kleden als baby’s. Wij willen volgens Lidewij niet volwassen worden in stormachtige en onzekere tijden.

teddy-trend-cyrus-parry-chung

Daarom kiezen we voor naïeve en heldere kleuren, pasteltinten die mengen met beiges en bruintinten en dragen we zacht jerseys, corduroy en teddy furs.  Een trend die ons doet verlangen naar het verleden waar de herinneringen aan onze jeugd die ons zekerheid en warmte brengt.Immers, er leeft een kind leeft in ieder van ons en we vinden troost en vreugde in de dingen die prachtige jeugdherinneringen terug  brengen.

teddy-fur-fashion-trend-winter

Dit seizoen gebruiken vele ontwerpers als Takoon , Chloe Sevigny , Zero + Maria Cornejo , Creatures of Comfort de pluizige teddybeer als inspiratie. Op straat zien we veel ” teddy als ” namaakbont in de kleuren zwart , wit , camel , crème en bruin . Wat een gezellig en lieve trend voor de donkere en koude dagen.

allergie-astma-airmagazine
   ♥ asianicandy                        mycolloseum                               mangodoll

Alle nieuwtjes, blogs, winacties en tips altijd als eerste in je mailbox? Schrijf je hier dan in voor onze Airmagazine nieuwsbrief.

Aanbevolen artikelen:

Posted by on november 18 2013. Filed under Fashion, Fashion/Beauty, Fashionnews, Featured. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Leave a Reply

Cadeauwinkel

Recently Commented

  • J v Leeuwen: Ik heb Angio Oedeem en sinds januari 2017 krijg ik Xoliar sinds die tijd geen...
  • poel: hallo, bij mij is astma geconstateerd sinds dit jaar, in december 2016 kreeg ik last van...
  • YuSt: Ik heb wel wat geprobeerd ooit in de woonkamer, echter ik werd het snel moe, wellicht de...
  • YuSt: Klinkt goed, mijn rijpere huid heeft ook vaak vlekjes en irritaties. En ja dan is het vaak...
  • Femke: Ik lees nu pas je reactie Sonja, en heel herkenbaar! Ik had ook een behoorlijke...
  • YuSt: Erg leuk! Ik ga ook een krans maken!
  • Sonja van de Sande: Ik lees het en zit gewoon te huilen, zo bang ben ik. Terwijl ik vroeger elke...