|

Gezonde verf van Fair Paints

Klussen en schilderen is heel belastend voor je als je een longaandoening zoals astma hebt. Terwijl kleurig geschilderde muren juist zo’n boost aan je interieur kunnen geven. Fair Paints is schimmelwerende, geurvrije, Airproof muurverf op plantaardige basis die uitermate geschikt is voor Air- girls en milieubewuste mensen.

geurvrije-verf-soja-basis-natuurlijk
Huisstofmijtallergie? Kleur als sfeermaker

Niets is zo makkelijk om gezelligheid mee in huis te creëren als verf. Zeker als je astma of allergie hebt en kussentjes, dikke gordijnen en brocante woonaccessoires voor teveel stof zorgen. Schilder je muren eens in kleur die je hele interieur opfrist. Ben je op zoek naar inspiratie? Kijk eens op onze Airmagazine Pinterest pagina!

Goed voor milieu en longen

Schuren en verven is geen pretje als je astma hebt, maar er bestaat wel degelijk verf die niet op je longen slaat, Fair Paints bijvoorbeeld. Verf van Fair Paints is geurvrij, schimmelwerend en op plantaardige basis. Omdat de verf natuurlijk is en weinig vluchtige stoffen bevat heb je er tijdens verven en drogen amper tot geen last van. Dat is een groot verschil met Latex verf, Fair Paints is wèl biologisch afbreekbaar en je voelt je  er een stuk lekkerder bij!

muurverf-geurvrij-natuurlijk

Alles over de Fairpaints verf

Fair Paints Extra Mat pastel muurverf droogt snel en is te koop in twaalf pastel tinten, of als basis aan te kleuren in alle bekende kleuren in 1L, 2,5L en 5L.  Je kunt de verf ook toepassen op hout, lak of zelfs vinyl . Verzendkosten zijn €10,- voor 1-5kg tot  €20,- voor 10kg en meer. Maar ben je in de buurt van Hilversum, dan kun je ook de fysieke winkel bezoeken aan de Langestraat 48 in Hilversum. Dit kun je het beste op afspraak doen.  Of je doet mee aan de Airmagazine winactie en wint misschien wel 8 liter verf!

gezonde-verf-airmagazine-fairpaints

Beeld: Pinterest Airproof living
Alle nieuwtjes, blogs, winacties en tips altijd als eerste in je mailbox? Schrijf je hier dan in voor onze airmagazine nieuwsbrief.

Posted by on oktober 30 2013. Filed under Featured, indoors, Living. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Leave a Reply

Vertel het door
Black Friday 2021Black Friday 2021