|

Wat zijn de do’s en don’ts bij psoriasis?

komt-airmagazine-bij-de-dokter
Psoriasis is een auto- immuun ziekte die ook Kim Kardashian heeft. Dermatologe Drs Leenarts beantwoordt er vandaag een vraag over. Iedere twee weken geeft de dokter ook op jouw vragen over jeuk, uitslag, allergie, eczeem en andere huidproblemen antwoord.

Wat zijn de do’s en don’t s bij psoriasis (op de hoofdhuid)?

dr-leenarts-vraagPsoriasis op de hoofdhuid is altijd erg lastig. Lastig voor de patiënt omdat het vervelend is om schilfers op je kleding te zien en daarnaast is het lastig om te behandelen. Dit laatste omdat de psoriasisplek meestal tussen een volle haardos is gelegen.

Er zijn heel veel verschillende locale behandelingen voor psoriasis op de hoofdhuid op de markt (echter wel medicijnen, dus niet vrij verkrijgbaar). En vaak is het even zoeken welk product goed werkt én welke het haar niet te vet of te droog maakt. Verder zijn er niet echt specifieke dingen die iemand met psoriasis niet mag. Haar verven is bijvoorbeeld (gelukkig) geen enkel probleem.

Dokterleenarts.nl
@Dokterleenarts
Facebook.com/dokterleenarts

Dokter Leenarts is dermatoloog en heeft een eigen productlijn. Al haar producten hebben het Allergiekeurmerk van het Huidfonds gekregen.

Heb jij een vraag die je Drs Leenarts arts wilt stellen? Zet hem hieronder in de comments of mail naar health @airmagazine.nl

Posted by on juli 19 2014. Filed under Featured, Health, Komt Air bij de dokter. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Leave a Reply

Vertel het door

GezondheidGezondheid