|

Zelf ijs maken met de Zoku Quick Pop Maker

Simpel iets lekkers maken voor jezelf of je kind met voedselallergie, zonder lactose, soja of gluten. Eerder vertelden we al iets over de cupcake maker, maar sinds kort bestaat er ook een Zoku Quick Pop Maker,om zelf airproof ijs mee te maken!koemelkvrij-ijs-maken-zokuMaak je eigen ijsje!

De Zoku quick pop maker is een apparaat waarmee je drie ijsjes tegelijk kan maken. Je steekt het stokje erin, schenkt er sap bij, wacht 8 minuutjes en klaar is je ijsje! Het sap dat erbij geschonken wordt kan ieder mogelijk sap zijn waardoor je dus altijd rekening kan houden met je allergieën. Vooral voor mensen met een allergie voor koemelk zijn deze ijsjes ideaal omdat er voornamelijk gewerkt wordt met fruitsappen.

Varianten op de Pop Maker

Natuurlijk zijn er intussen allemaal variaties gekomen op de normale Pop Maker, zo is er intussen ook een Zoku Single Quick Pop Maker. Dit is een Pop Maker waarin één ijsje gemaakt kan worden. Deze apparaatjes zijn in allemaal verschillende kleuren verkrijgbaar.

voedselallergie-ijsVersier je ijsje

En om de ijsjes nog leuker te maken is er ook een Zoku quick pop character kit. Hiermee kan je je ijsje helemaal pimpen door er bijvoorbeeld gezichtjes op te maken. Deze gezichtjes maakt je door verschillende vormpjes uit dunne plakjes fruit te drukken, waarna je ze met een speciale spatel in het apparaat vastzet. De gezichtjes zijn dus juist niet chemisch, ondanks dat je dat al snel zou verwachten met zo veel verschillende kleurtjes op een ijsje.

Probeer alle combinaties

Naast de Zoku Karakterkit is er zijn er ook Zoku Quick Pop Tools te koop. Hiermee kan je andere effecten toevoegen, zoals schuine strepen of een andere smaak aan de binnenkant van het ijsje. Omdat er dus zo veel mogelijk is met een Pop Maker heeft Zoku ook maar meteen een ijsjes-kookboek gemaakt, hierin staan verschillende combinaties, technieken en leuke figuurtjes. Al deze apparaten en andere tools zijn te koop in onze online winkel

Heb je zelf een Pop Maker of ben je nu zeker weten van plan er eentje aan te schaffen? Vertel het ons en laat een berichtje achter!

Alle nieuwtjes, blogs, winacties en tips altijd als eerste in je mailbox? Schrijf je hier dan in voor onze airmagazine nieuwsbrief.

Posted by on mei 19 2012. Filed under Featured, Food, Food news. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

3 Comments for “Zelf ijs maken met de Zoku Quick Pop Maker”

  1. schattig, al denk ik dat het vooral handig is voor de zomer (en die hebben we niet echt in NL helaas :( )

  2. Ik heb er gister 1 voor mijn verjaardag gekregen van een aantal vriendinnen. Hij moet wel eerst 24 uur in de vriezer staan voordat je hem kan gebruiken dus morgen ga ik hem uittesten!

  3. JAAAAAAAA die moet ik hebben! Das toch ideaal! Ik ben gek op ijsjes en was dan ook een grote schok toen ik hoorde dat dat allemaal niet meer mocht! DIT IS SUPER!!!

Leave a Reply

Vertel het door
Black Friday 2021Black Friday 2021