|

De leukste oranje cupcakes en cakepops maken

De kroning staat voor de deur, tijd om te bedenken hoe je er zelf ook een super oranje dag van kan maken! Wat dacht je van oranje cupcakes?

Vandaag ga ik met een vriendin cupcakes maken en om een beetje inspiratie op te doen heb ik alvast wat ideetjes opgezocht. Zo kwam ik de volgende super schattige cupcakes tegen;

koninginnedag-oranje-cupcakeoranje-roze gebloemde cakejes….

Cupcakes met kroontje…

Versiertips

Als je nou niet veel tijd hebt om cupcakes te versieren, maar wel iets leuks op tafel wilt zetten zijn dit een paar tips die voor snelle versiering:

koning-willem-alexander Met oranje limonadesiroop en poedersuiker is makkelijk oranje glazuur te maken.

koning-willem-alexander Met oranje slagroom zijn de cupcakes erg snel en makkelijker te versieren.

Alle Hollandse kleuren in één cakeje

En wat zou je zeggen van deze cakepops

Gezonde variant

Natuurlijk heeft niet iedereen de behoefte aan een superzoete topping, vandaar dat ik ook naar wat gezonde alternatieven heb gezocht. Zo is de bovenkant van een cupcake heel makkelijk te versieren met sinaasappel of mandarijnpartjes en leek mij dit worteltjes cupcakerecept ook erg lekker.

Nog niet genoeg inspiratie? Leuke vormpjes van marsepein of fondant voor de kroning zijn bijvoorbeeld:

Kroontjes
Strikjes
Oranje bloemetjes
Koetsen (die zijn wel een uitdaging)
Kastelen
Initialen van prins Willem-Alexander
Vlaggen

Met speciale eetbare oranje stiften kan je erg makkelijk vormpjes op de cupcakes maken. En natuurlijk kun je ook oranje cupcake wrappers kopen, dan heb je gelijk al de juiste kleur!

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws, items, winacties?  Schrijf je hier in voor de Airmagazine nieuwsbrief!

Posted by on april 28 2013. Filed under Food, Food news. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Leave a Reply

Vertel het door
Black Friday 2021Black Friday 2021