|

Food diary, Fieke

Een week bijhouden wat je eet en drinkt en vervolgens Air-girl en diëtiste Gaby Herwijer je van advies laten voorzien. Lees mee wat andere ladies eten en leer. Vandaag het eerste deel van het voedseldagboek van; Fieke, 22, PR & Marketing consultant.

fieke-instagram-food

Maandag

Ontbijt: Een groot glas water met appelciderazijn; havermoutpap met amandelmelk, lijnzaad, banaan, rozijnen en kaneel; een zelfgemaakt smoothie van water, spinazie, ananas, perzik, gojibessen, bijenpollen en maca poeder.
Tussendoor: een halve liter water met citroen; 200 ml kruidenthee.
Lunch: 2 volkoren spelt boterhammen; 1 besmeerd met auberginesmeersel, rucola, avocado en peper en zout,
½ besmeerd met humus en tomaatjes en ½ met pindakaas en pure vlokken.
Tussendoor:
½ liter water met citroen; 200 ml kruidenthee; een handje druiven.
Diner: BBQ met 2 stukjes stokbrood; 1 zalmfilet; 2 kleine kipspiesen; een beetje sla; diverse groente; 1 plakje oude kaas; 1,5 bolletje ijs; een glas wijn.
Tussendoor: 2 glazen water; een grote slok wortelsap; een kop thee van gojibessen en fenegriek.

Dinsdag

Ontbijt: 1 glas water met appelciderazijn; een puddinkje van chiazaad, rijstmelk, havermout, kaneel, rauwe cacao, moerbijen, geschaafde kokos en 2 dadels; ½ glas zelfgemaakte smoothie met water, spinazie, ananas, perzik, gojibessen, bijenpollen en maca poeder.
voedsel-dagboek-airTussendoor: 500 ml water; 1 perzik.
Lunch: 1 volkoren spelt boterham met auberginesmeersel, rucola en ¼ avocado; ¾ gele paprika, 2 plakjes komkommer; glaasje drinkyoghurt (Arla limoen)
Tussendoor: 2 mokken kruidenthee; 2 grote glazen water; 1 kleine hap van een havermoutkoek; 1 kleine hap van een chocoladekoek; 2 plakjes belegen kaas.
Diner: 1 glas water met appelcider en limoensap; 1 glas water; 1 kom gekookte quinoa met diverse groente (ui, courgette, prei, kastanjechampignons), 40 gram feta, 50 ml rijstemelk, 1 tl currypasta, kruiden en een paar zonnebloempitten roergebakken in 1 el kokosolie.
Tussendoor: 1 groot glas water; 1 handje noten (ongebrand en ongezouten) met rozijnen.

Lees het vervolg van Fieke’s fooddiary èn het advies van de diëtiste.
Beeld; Fieke

Posted by on september 11 2013. Filed under Food, Food for thought, Yours. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Leave a Reply

Vertel het door




Black Friday 2021Black Friday 2021