|

Foodspotting;app voor de lekkerste gerechten

airmagazine-gadget-astma-allergie

Om uit te zoeken of een restaurant het bezoeken waard is zijn er verschillende apps die je kunt gebruiken. Maar om een specifiek gerecht te zien dat je graag eet zet je Foodspotting op je Samsung Galaxy.

Like what you see?
Er zijn heel wat eetgidsen te krijgen in de App Store, je leest een review en je android-app-uit-etenweet een beetje of het er te eten is. Maar een lap tekst zegt niets over wàt je voorgeschoteld krijgt. Met Foodspotting kan je je gerecht delen met de rest van de wereld, door heel simpel een foto van je bord te maken. Geen lange teksten, je weet meteen waar je aan toe bent. Gebruikers van de app kunnen in de buurt zoeken naar restaurants door foto’s te bekijken van gerechten. Zie je iets smakelijks voorbij schuiven dan heb je je restaurantje gevonden. Je kunt als gast je complete etentje uploaden en recenseren en delen via de website van Foodspotting, maar ook via Facebook, Twitter en Foursquare!

apps-voor-vrouwen

Gebruiksvriendelijk
De App heeft een sfeervolle uitstraling en is heel gebruiksvriendelijk. Door een simpele swipe beweging kan je door de foto’s bladeren. Met de ingebouwde zoekfunctie kan je ook heel simpel zoeken op type keuken, persoon of plaats.

Mocht je iemand tegenkomen die hele leuke tentjes bezoekt dan kun je diegene volgen. Zo kan je bekijken wat ze allemaal hebben gegeten.

Hoe meer foto’s je uploaden en complimenten krijgt van anderen, hoe meer punten je verdient.

Foodspotting
Categorie: Eten, reizen
Taal: Engels
Prijs: Gratis
Compatibiliteit: iPhone, Android & Web

Aanbevolen artikelen:

Posted by on oktober 2 2011. Filed under Bits& bites, Food, Infotainment, Media/Infotainment. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Leave a Reply

Vertel het door

 Sint 2020 Sint 2020
GezondheidGezondheid