|

Glutenvrij avondeten met Verstegen groentefinish

Verstegen heeft kortgeleden glutenvrije groentefinish op de markt gebracht. Met deze zakjes met kruiden voor broccoli, bloemkool, witlof, wortels of boontjes breng je gemakkelijk je eten op smaak.

glutenvrij-avondeten-verstegen Gezond eten ondanks glutenintolerantie
Groenten zijn een onmisbaar onderdeel in onze alledaagse Hollandse maaltijd. Voor aardappelen en vlees, vis of kip vinden we in de supermarkt diverse producten om te variëren in smaak. Voor het gezondste onderdeel, de groente, zijn maar weinig producten beschikbaar om ze net even wat extra smaak te geven. Verstegen introduceert daarom vijf kant-en-klare kruidenmixen voor groenten; Groentefinish. In de supermarkt nadenken over welk kruid nu het lekkerst smaakt bij broccoli, bloemkool, witlof, wortels of boontjes is dus niet meer nodig.

Bereidingswijze
De groenten kunnen op gebruikelijke wijze worden gekookt, afgegoten en er kan naar smaak nog een klontje boter aan worden toegevoegd. Vervolgens wordt de kruidenmix over de groenten gestrooid en zijn deze klaar om geserveerd te worden. Ook mensen met een glutenintolerantie kunnen genieten van Groentefinish, want alle mixen zijn glutenvrij.

Over Verstegen Groentefinish
Het Groentefinish assortiment van Verstegen is glutenvrij en vrij van kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen. Er zijn in totaal vijf verschillende varianten:
Broccoli; kruidenmix voor een zoete en lichte pepersmaak
Wortels; kruidenmix voor een frisse smaak van groene kruiden 
Bloemkool; kruidenmix voor een heerlijke Italiaanse smaak
Witlof; kruidenmix voor een milde zoete smaak
Boontjes; kruidenmix voor een fris zoete smaak

De zakjes Groentefinish kosten € 1,09 (per zakje)

Posted by on juni 7 2011. Filed under Food, Food news. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Leave a Reply

Vertel het door
Black Friday 2021Black Friday 2021