|

Hele eetdagboek Fieke

Een week bijhouden wat je eet en drinkt en vervolgens Air-girl en diëtiste Gaby Herwijer je van advies laten voorzien. Lees mee wat andere ladies eten en leer. Vandaag het tweede deel van het voedseldagboek van; Fieke, 22, PR & Marketing consultant.

Dit at Fieke maandag en dinsdag.

Woensdag

Ontbijt: 1 glas water met appelciderazijn; 1 schaaltje yoghurt met granola en 3 dadels; een ½ glas zelfgemaakte groene smoothie van water, spinazie, mango, banaan, peer, frambozen, gojibessen, bijenpollen en maca poeder.
Tussendoor: 500 ml water; 2 mokken kruidenthee
Lunch: 1 spelt boterham met auberginesmeersel, rucola en ¼ avocado; 1 rijstewafel met humus, gerookte zalm en plakjes komkommer; 1/3 rode paprika.
Tussendoor: 500 ml water; 1 kleine mok kruidenthee; 1 glas kokosmelk; 2 tortillachipjes.
Diner: 1 glas water; 1 glas witte wijn; 4 lange wortels; 1,5 gekookte aardappel; 1 grote opscheplepel vis (witvis, zalm en garnalen); 1 grote opscheplepel salade met tomaatjes, komkommer, frambozen, geitenkaas, feta crème en een beetje aioli; een aardbeienshake van aardbeien, Griekse yoghurt, agavesiroop en citroensorbetijs.
Tussendoor: 1 kop thee van gojibessen en fenegriek.

Donderdag

Ontbijt: 1 glas water met een beetje appelciderazijn; 1 appel; 2 gekookte eitjes met zout; 1 glas zelfgemaakte groene smoothie van water, spinazie, mango, banaan, peer, frambozen, gojibessen, bijenpollen en maca poeder.
Tussendoor: 600 ml water; 1 kleine mok kruidenthee.
Lunch: 2 speltboterhammen; 1 besmeerd met auberginesmeersel, rucola en ¼ avocado en 1 besmeerd met humus en twee tomaatjes.
Tussendoor: 500 ml water; 1,5 glas rosé prosecco.
Diner: 4 glazen witte wijn; 1 stukje wrap met aardbei, geitenkaas en pijnboompitjes; 1 plakje rundvlees opgerold met roomkaas en bieslook; 2 garnalen; 1 dikke bruine boterham met boter en erwtenspread; 2 blokjes kaas; 1 blokje brie; 4 witte toastjes met kruidenboter.
Tussendoor: 1 glas water met appelcider; 1 kop thee van gojibessen en fenegriek; 4 plakjes belegen kaas.

Vrijdag

Ontbijt: 1 glas water met appelciderazijn; 1 puddinkje van chiazaad, rijstmelk, havermout, kaneel, rauwe cacao, handje moerbijen, kokos en 3 dadels; 1 glas zelfgemaakte groene smoothie van water, spinazie, mango, banaan, peer, frambozen, gojibessen, bijenpollen en maca poeder.
Tussendoor: 500 ml water; 1 mok kruidenthee.
Lunch: 2 speltboterhammen; 1 besmeerd met auberginesmeersel, rucola en ½ avocado en 1 besmeerd met pindakaas en pure vlokken; een cherrytomaatje. Tussendoor: 500 ml water; 1 mok kruidenthee; 3 toastjes waarvan 2 met kruidenkaas en 1 met Surinaamse eiersalade; 1,5 glas witte wijn; 4 plakjes belegen kaas.
Diner: 75 gram speltpasta met diverse groente (ui, courgette, prei), 50 gram feta, Boursin cuisine en kruiden roergebakken in 2 el kokosolie; 1 glas water met een beetje appelciderazijn.
Tussendoor: 1 mok cappuccino met ongezoete sojamelk; 1 glas water; 1 slok wortelsap; 1 mok thee.

Zaterdag

Ontbijt: 1 groot glas water met appelciderazijn; 1 flinke kom havermoutpap van amandelmelk, lijnzaad, 1 banaan, rozijnen en kaneel; 1 glas zelfgemaakte groene smoothie van water, spinazie, mango, banaan, peer, frambozen, gojibessen, bijenpollen en maca poeder.
Tussendoor: 1 groot glas water.
Lunch: 1 minneola; 1 pruim; 1/3 rode paprika; 2 grote slokken bietensap.
Tussendoor: 1 mok cappuccino met ongezoete sojamelk.
Diner: 1 bord pasta met spinazie, scampi’s, tomaatjes, rode peper, ui, knoflook, olijfolie, basilicum en roomsaus; ½ stuk cheescake; ½ stuk chocoladetaart; 1 fles Arizona Green Tea.
Tussendoor: 2 glazen witte wijn; 2 zoete cocktails; 1 glas water met een beetje appelciderazijn.

Zondag

Ontbijt: 1 glas water met appelciderazijn, 75 ml bietensap, 1 schaaltje yoghurt met granola, een handje blauwe bessen en frambozen.
Tussendoor: 1 flesje water
Lunch: 1 rode paprika
Tussendoor: 1 glas witte wijn, 2 pina colada cocktails en 2 oesters met citroensap, peper en zout.
Diner: 1 flinke pan mosselen en 10 dikke frieten met drie dipsausjes (knoflooksaus, cocktailsaus en whiskeysaus) en een beetje gemengde salade met pijnboompitjes. Tussendoor: 1 glas water met appelciderazijn

Benieuwd naar het advies van de diëtiste? Lees snel wat voor tips Gaby aan Fieke gaf.

Beeld; Fieke

 

Posted by on september 14 2013. Filed under Food, Food for thought, Yours. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Leave a Reply

Vertel het door




Black Friday 2021Black Friday 2021