Super Snelle Bio Pizza!!
We kennen het allemaal: je hebt een lange dag achter de rug, bent laat thuis en hebt geen zin om nog uitgebreid te koken. En al snel kom je dan uit op, juist: pizza.
Als je mazzel hebt, zit er bij jou in de buurt een goede authentieke Italiaan die pizza’s bakt gemaakt van pure, heerlijke & verse ingrediënten. Compleet met een flinter dunne bodem en zonder een te dikke laag kaas.
Heb je niet zo’n Italiaan in de buurt? dan ben ik persoonlijk geen fan van de optie: supermarkt-diepvries pizza ’s. Teveel zout, Teveel wit-meel, Teveel (analoog) kaas. Oké een uitzondering daargelaten.
Maak gewoon zelf een verantwoorde & super lekkere Bio Pizza! compleet met spelt-bodem en verse toppings.
Bio Spelt Pizza
Nodig:
Organic Pizza Bodem gemaakt van volkoren speltmeel*, bio tomatensaus, geitenkaas en/of mozzarella (niet teveel), rucola, basilicum, pesto of extra vierge olijfolie, groente-toppings naar keuze (asperges, artisjok, tomaatjes), optie: ansjovis.
Bereiden:
♥ Verdeel de bio tomatensaus dun over de bodem van de pizza
♥ Beleg de pizza met je toppings, maak af met wat pesto of olijfolie.
♥ Doe de pizza 8 tot 10 minuutjes in een voorverwarmde oven, de laatste paar minuten op de grill stand.
♥ Garneer met rucola en verse basilicum.
ps. Easy on the anjovis, dit is errug zout.
Enjoy!
*Spelt Bodem: verkrijgbaar bij de meeste natuurwinkels, 2 stuks per verpakking.
hmmmmmm dat ga ik vanavond eten! Superlekker en gezond. Thanx, Bluebelle!
en hoe is je pizza bevallen?
superrrr! staat nu op het standaardmenu