|

Umami slaat zijn vleugels uit in Rotterdam

Restaurant Umami heeft officieel zijn deuren geopend in de Maasstad, Na al eerder succesvol in Utrecht en Den Haag te zijn geweest. Het beproefde concept van Aziatische fusion gemengd in zowel de gerechten als de hippe inrichting is al een smaakvolle melange i.c.m. de trendy omgeving is het een perfecte combinatie.
Umami-010

Umami japans anders

Rotterdam kent al wel 10 Sushi restaurant op basis van all-you-can-eat! Heerlijk, divers, goede prijs- kwaliteitsverhouding en laagdrempelig. Met Umami is er een nieuwe standaard gezet voor Japans eten.
In Japan staat Umami voor de vijfde smaakbeleving, naast zuur, zout, zoet en bitter. Letterlijk betekent de naam dan ook heerlijk of vers, precies waar de gerechten van Umami voor staan. Op de kaart staan traditionele Aziatische gerechten met een verrassende Franse touch en verfijnde smaak. Door Franse invloeden toe te voegen aan de Aziatische kookstijl worden originele gerechten gecreëerd waarbij een verrassende smaakcombinatie naar voren komt. En voor de mensen met een allergie is er naast de aanwezige kennis ook nog een speciale kaart waar alle ingrediënten stuk voor stuk benoemd worden.
Rotterdam-Umami

Lekker eten hoeft niet duur te zijn

In de nieuwe hotspot van 010 kan je de dikke portemonnee gewoon thuislaten. Al voor € 19,95 heb je een driegangen diner. Bij dit Shared Dining Menu mag je per gang 2 gerechten kiezen. Dat kan een Sushi Mix, Dimsum, Ossenhaas, Soto soep of iets anders van de menukaart van 54 gerechten zijn. Voor € 14,95 kan je voor de lunch het nieuwe Umami plateau  bestellen waarbij vier gerechten worden geserveerd in combinatie met een karaf wijn.
Umami-5de smaak

Mijn ervaring was dan ook zeer positief en ik wens Umami’s eigenaren Han Ji en Leon Zheng al het goeds toe in het veroveren van de rest van Nederland.

Waar: Umami Rotterdam Binnenrotte 140
Prijs: € 19,95 voor het diner, € 14,95 voor de lunch

Beeld: Airmagazine

Alle nieuwtjes, blogs, winacties en tips altijd als eerste in je mailbox? Schrijf je hier dan in voor onze Airmagazine nieuwsbrief.

Posted by on augustus 28 2012. Filed under Food. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Leave a Reply

Vertel het door
Black Friday 2021Black Friday 2021