|

Bandjes kijken tijdens Stukafest

Februari is de maand waarin een van de grootste studentenactiviteiten wordt georganiseerd: Stukafest! In verschillende studentensteden doen deze maand mee met het festival, zo is het nog mogelijk om te gaan kijken in Eindhoven, Enschede, Groningen, Rotterdam, Tilburg, Delft en Leiden.

stukafest-bannerOptredens in studentenhuizen

Stukafest is een moment waarop verschillende studentenhuizen hun deuren open zetten en een avond voorbereiden waarop je langs kan komen om te feesten of naar bandjes en andere optredens te kijken. Op de avond zijn verschillende rondes, waarbij je per ronde een kaartje kan kopen en uiteindelijk naar het eindfeest kan gaan.

Grootste culturele studentenfestival

Stukafest komt van Cultuur op de Campus, een organisatie van de Radboud Universiteit Nijmegen. Het idee is 14 jaar geleden begonnen in Nijmegen en heeft zich langzamerhand uitgebreid naar andere studentensteden, zodat het intussen met twaalf studentensteden het grootste culturele studentenfestival is.

stukafest-programmaPersoonlijke optredens

Het leuke aan Stukafest is dat, naast dat het leuk is om andere studentenhuizen eens aan de binnenkant te kunnen bekijken, het ook heel gaaf is dat iemand zijn woonkamer daarvoor beschikbaar stelt en de optredens meteen veel persoonlijker worden. Daarnaast kan je per ronde zelf beslissen naar welk optreden je wilt, zodat je zelf je hele avond kan samenstellen.
Omdat de optredens in niet al te grote ruimtes zijn, is het wel belangrijk om er op tijd bij te zijn, want de kaartjes zijn snel op, ze zijn te krijgen op de site van Stukafest.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws, items, winacties?
Schrijf je hier in voor de Airmagazine nieuwsbrief!

Posted by on februari 17 2014. Filed under Events, Featured, Geen categorie, Travel/Events. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Leave a Reply

Vertel het door

Sale / Solden 2021Sale / Solden 2021
GezondheidGezondheid