|

Unicmatrix voor meer lucht en energie

Na de balansbandjes van Oranje zijn er nu ook de UnicMatrix sieraden, glazen hangers en armbandjes die je meer energie geven.

armband-vermindert-astmaUnicMatrix brengt sophisticated sieraden die het energieveld van de drager in balans houden.  Oosterse filosofen weten al eeuwen dat ieder lichaam een eigen energieveld heeft. Dit energieveld kan sterk zijn, maar het kan ook verstoord worden. Elektronische straling kan je persoonlijke energieveld uit balans brengen. UnicMatrix werkt samen met het natuurlijke energieveld van het lichaam; het versterkt het en houdt het in balans. De sieraden hebben dit effect dankzij de Pyrolet® Matrix; een energetische formule waarin eeuwenoude kennis en systematisch onderzoek elkaar ontmoeten.

Ik zelf ben astmatisch en heb veel aan de werking van Unicmatrix sieraden. Op de één of andere manier heb ik het gevoel dat ik er meer energie door krijg en het lukt mij dan ook niet om met de Unicmatrix ketting om te slapen. Door de energie die ik erdoor krijg, ben ik ook makkelijker in staat om trappen op en af te lopen (dus nog niet te rennen:) ) en heb ik het gevoel dat ik nu minder snel naar de ventolin grijp als ervoor.

sieraden- energie-balansbandjeElektronische straling kan een negatieve, een neutrale of een positieve lading hebben. De sieraden van UnicMatrix filteren de negatieve straling, waardoor het energieniveau van het lichaam op een stabiele hoogte wordt gebracht. De sieraden helpen het tegengaan van een jet lag, psychische stoornissen en emotionele instabiliteit. Voor de huid werkt het ook als een bescherming, want UnicMatrix voorkomt vroegtijdige huidveroudering. Er is een ruime keuze uit verschillende glazen en keramieken hangers en armbandjes.

Dit artikel is geschreven door Patricia.

Posted by on mei 20 2011. Filed under Health, Health news, your health, Yours. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

4 Comments for “Unicmatrix voor meer lucht en energie”

  1. Waar koop je die armbanden en hoe duur zijn ze?

  2. jeeehhh.. ik heb er een gekregen als verlaat verjaardagskadootje ;-0 Vind hem vooral heel mooi, maar ben ook heel benieuwd of ie me ook voor t echie gaat helpen!!!

Leave a Reply

Vertel het door
Black Friday 2021Black Friday 2021