|

De beste goede voornemens voor 2012: testen

Begin 2012 goed en maak je leven leuker. Wij vroegen een aantal Air- boys en girls wat hun goede voornemens zijn en wat ze hun jongere zelf aan zouden raden. Lees vandaag het derde hele goede voornemens voor 2012!

Laat je testen op allergie
Een huisarts stuurt je niet zomaar door naar een allergoloog. En een allergoloog heeft veel kennis in huis maar gaat er vaak vanuit dat jij ook veel weet. Vraag dus als je vermoed dat je allergisch bent zelf een allergietest aan die verder gaat dan “even bloedprikken“. En laat je ook echt testen! Allergie is niet “jeuk, even geen lucht of soms buikpijn.” Het kan een veel grotere invloed hebben dan je denkt.

allergie-test-airmagazineJarenlang doodziek voor niks
Na een holiday from hell heb ik me ooit op fruit laten testen, maar niet op kruiden. Omdat  ik daar een aparte afspraak voor moest maken en me simpelweg niet was verteld wat het belang kon zijn. Uiteindelijk ben ik jarenlang doodziek geweest van peterselie, selderij en koriander, kruiden die in bijna alles zitten. 

Allergietest
Tommy’s girl
vertelde””De laatste allergietest die ik had gedaan is ergens in mijn tienerjaren geweest. Ik vermoedde zelf al jaren dat ik naast mijn hooikoorts en allergie voor sommige beesten etc.  ook voedselallergie had, maar had zelf nooit echt de stap genomen om nogmaals te laten testen. Wel heb ik meerdere malen bij de dokter gezeten met klachten. Maar in deze medische wereld moet er echt eerst iets heel heftigs of aantoonbaars gebeuren voor je wordt doorgestuurd naar het ziekenhuis. Pas toen ik een mega reactie kreeg op een appel, ging er wat gebeuren.”

Als jij je jongere zelf mocht coachen, zou je dan eerder naar die dokter gegaan zijn, meer rust genomen hebben, dat slechte eten hebben laten staan? Mail redactie@airmagazine.nl

Lees ook voornemen 1: Geef je grenzen aan.
En voornemen  2: Dump je dokter

Posted by on januari 6 2012. Filed under Health, Heaven & health. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Leave a Reply

Vertel het door
Black Friday 2021Black Friday 2021