|

Wil je een jonge huid? Use protection!

Iedereen wil een babyhuidje: een strakke huid met een egale teint. En als je denkt dat je pas vanaf je 30ste met huidveroudering bezig moet houden, dan heb je het mis. Het geheim voor een jong uitziende huid is namelijk heel simpel: gebruik zonbescherming.

 Zo bruin mogelijke huid

Vroeger was het een strijd om zo bruin mogelijk te zijn in de zomer. En als je dan geen gebruik van de zomerzon kon maken, dan ging je wel onder de zonnebank. Om het bruiningsproces te versnellen gebruikte je daarvoor ook allerlei middeltjes; olie, boter, noem maar op. Je lag letterlijk te braden in de zon.

femke-zonbescherming-airmagazine-2

Behoud je looks; bescherm jezelf

Maar dat zomerse kleurtje heeft een behoorlijke aanslag op je huid. Je vergroot je kans op huidkanker, maar je huid veroudert er ook sneller door. Met andere woorden: doe maar niet meer. Sterker nog, gebruik elke dag, iedere dag, of het nu sneeuwt of de zon fel brandt, een zonnefactor. Dit zorgt ervoor dat je je jeugdigheid veel langer behoudt.

Zonnebrand; iedereen smeert veel te weinig

Dagelijkse zonbescherming

Gelukkig zit je niet vast aan de overgeparfumeerde zonnebrandcrèmes, maar zijn er ook dagcrèmes of poeders of andere middelen die je kunt gebruiken om je dagelijkse bescherming te verkrijgen.

Andere tips om je huid te beschermen tegen de zon:
Blijf uit de zon tussen 11 en 15 uur
Draag een hoed
Draag een zonnebril om de dunne huid bij je ogen te beschermen
Gebruik een lippenbalsem met SPF

NO-AD zonnebrand zonder parfum

Alle nieuwtjes, blogs, winacties en tips altijd als eerste in je mailbox? Schrijf je hier dan in voor onze Airmagazine nieuwsbrief.

Posted by on juli 5 2016. Filed under Health, Heaven & health. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Leave a Reply

Vertel het door
Black Friday 2021Black Friday 2021