|

Hooikoorts tip: Bel Roemjana

Het hooikoorts seizoen is volop aan de gang. Je hebt meer last van je andere allergieën, je keel doet pijn, je ogen zijn branderig en de zakdoeken zijn niet aan te slepen. Verder ben je te moe om uit bed te komen en tel je de dagen tot de herfst. Hooikoorts komt voor bij 20% van alle Nederlanders en is een gemene allergie die als je die niet serieus neemt kan uitmonden in astma. Hooikoorts gaat vaak samen met voedselallergie.

Na jaren ervaring heb ik een berg tips, tricks, leuke ideeën en goede smoezen verzameld om een leukere lente en zomer te hebben. En ik deel ze graag met je!

zomercursus-skvr-dans-preziZit je nu al op te hikken tegen zes weken binnen zitten in de vakantie? Ga een zomercursus volgen! SKVR heeft bijvoorbeeld in de zomer cursussen creatief schrijven, Aikido of presenteren met Prezi en bij Talvandansen kun je hartje zomer je moderne of klasieke balletmoves verbeteren. Of bel Roemjana, Koen of een andere geweldige latindocent voor een  paar lessen! Dansen is ook nog eens heel goed voor je conditie, waardoor je minder last van je hooikoorts zult hebben. Binnen zitten mokken is zooo 2001!

Heb je ook hooikoorts? Mail me jouw tip, hoe klein ook! Fleur@airmagazine.nl

Alle nieuwtjes, blogs, winacties en tips altijd als eerste in je mailbox? Schrijf je hier dan in voor onze airmagazine nieuwsbrief.

Posted by on mei 28 2011. Filed under Health, Hooikoortstips. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Leave a Reply

Vertel het door
Black Friday 2021Black Friday 2021