|

Hooikoorts tip:Wees geen bosnimf

Het hooikoorts seizoen is net begonnen en je neus neemt alweer een loopje met je. De tranen staan weer in je ogen, de zakdoeken zijn niet aan te slepen. Je kunt je weer moeilijk concentreren, je voelt je lamlendig en te moe om je vakantie te plannen. Hooikoorts komt voor bij 20% van alle Nederlanders en is een gemene allergie die als je die niet serieus neemt kan uitmonden in astma. Hooikoorts gaat vaak samen met voedselallergie.

Na jaren ervaring heb ik massa ’s tips, tricks, leuke ideeën en goede smoezen verzameld om een leukere lente en zomer te hebben. En ik deel ze graag met je!

blijf-uit-het-bos

Roodkapje kon het je vertellen, het bos is gevaarlijk. Als er ergens kans is last van je hooikoorts te hebben is het daar wel. Parken en velden zijn ook niet de veiligste plekken voor je trouwens. Als je een dagje de natuur in wilt kun je beter de kust opzoeken of tot de herfst wachten…

Heb je ook hooikoorts? Mail me jouw tip, hoe klein ook! Fleur@airmagazine.nl

Alle nieuwtjes, blogs, winacties en tips altijd als eerste in je mailbox? Schrijf je hier dan in voor onze Airmagazine nieuwsbrief.

Posted by on april 16 2011. Filed under Health, Hooikoortstips. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Leave a Reply

Vertel het door
Black Friday 2021Black Friday 2021