|

Hooikoorts tip:filter

Heb je ook alle symtomen van hooikoorts? De tranen staan weer in je ogen, je snottert dat het een lieve lust is en bent te moe om uit bed te komen. Check dan snel mijn hooikoorts tips!

Tips bij allergie

Hooikoorts komt voor bij 20% van alle Nederlanders en is een gemene allergie die als je die niet serieus neemt kan uitmonden in astma. Hooikoorts gaat vaak samen met voedselallergie. Na jaren ervaring heb ik massa ’s tips, tricks, leuke ideeën en goede smoezen verzameld om een leukere lente en zomer te hebben. En ik deel ze graag met je!

hang-een hor-voor-je-raam

Pollenfilter tegen hooikoorts

Als je tijdens het hooikoorts seizoen je ramen overdag toch even open wilt zetten, kun je er het best een pollenfilter aan bevestigen. Bijvoorbeeld de LIDL verkoopt in de lente/zomer kant en klare gaaspakketten voor een paar euro! Dit houdt de (meeste) pollen én insecten buiten en laat de frisse lucht binnen!
Deze tip kreeg ik binnen van Janine. Thanks!

Heb je ook hooikoorts? Mail me jouw tip, hoe klein ook! Fleur@airmagazine.nl

Alle nieuwtjes, blogs, winacties en tips altijd als eerste in je mailbox? Schrijf jehier dan in voor onze Airmagazine nieuwsbrief.

Posted by on april 19 2011. Filed under Health, Hooikoortstips. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Leave a Reply

Vertel het door
Black Friday 2021Black Friday 2021