|

hooikoorts tip: berg kleding op

Het hooikoorts seizoen is net begonnen en je neus neemt alweer een loopje met je. De tranen staan weer in je ogen de zakdoeken zijn niet aan te slepen. Je kunt je weer moeilijk concentreren, je voelt je lamlendig en te moe om je vakantie te plannen. Hooikoorts komt voor bij 20% van alle Nederlanders en is een gemene allergie die als je die niet serieus neemt kan uitmonden in astma. Hooikoorts gaat vaak samen met voedselallergie.

Na jaren ervaring heb ik massa ’s tips, tricks, leuke ideeën en goede smoezen verzameld om een leukere lente en zomer te hebben. En ik deel ze graag met je!


airmagazine-hooikoorts-tip

De slaapkamer wil je schoon en pollenvrij houden. Kleed je daarom niet in je slaapkamer om, maar in een andere ruimte. Op die manier blijft het een plek waar je zonder gesnotter, traanogen en benauwdheid lekker uit kunt rusten.

Heb je ook hooikoorts? Mail me jouw tip, hoe klein ook! Fleur@airmagazine.nl

Alle nieuwtjes, blogs, winacties en tips altijd als eerste in je mailbox? Schrijf je hier dan in voor onze Airmagazine nieuwsbrief.

Posted by on maart 15 2011. Filed under Health, Hooikoortstips. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Leave a Reply

Vertel het door

GezondheidGezondheid