|

Hooikoortstip:Doe de citytrip

Het hooikoorts seizoen is in volle gang, dat heb je waarschijnlijk als gemerkt aan je knalrode ogen en loopneus.  Je kunt je bed niet uitkomen van lamlendigheid en kunt je zo slecht concentreren dat kiezen tussen citroen- en aardbeienijs een uur duurt. Hooikoorts komt voor bij 20% van alle Nederlanders en is een gemene allergie die als je die niet serieus neemt kan uitmonden in astma. Hooikoorts gaat vaak samen met voedselallergie.

Na jaren ervaring heb ik massa ’s tips, tricks, leuke ideeën en goede smoezen verzameld om een leukere lente en zomer te hebben. En ik deel ze graag met je!

airmagazine-astma-allergieBezoek een mooie stad met talloze musea en winkels zoals bijvorbeeld Parijs. Op het platteland is de pollenconcentratie minstens drie tot vijf keer hoger dan in de stad. Dus plan lekker een citytrip, keuze genoeg!

Heb je ook hooikoorts? Mail me jouw tip, hoe klein ook! Fleur@airmagazine.nl

Alle nieuwtjes, blogs, winacties en tips altijd als eerste in je mailbox? Schrijf je hier dan in voor onze Airmagazine nieuwsbrief.

Posted by on juli 2 2011. Filed under Health, Hooikoortstips. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Leave a Reply

Vertel het door
Black Friday 2021Black Friday 2021