|

Hooikoortstip;eet pollen

Het hooikoorts seizoen is in volle gang. Je hebt meer last van je andere allergieën, je keel doet pijn, je ogen zijn branderig en de zakdoeken zijn niet aan te slepen. Verder ben je te moe om uit bed te komen en tel je de dagen tot de herfst.

Hooikoorts komt voor bij minstens 20% van alle Nederlanders en is een gemene allergie die als je die niet serieus neemt kan uitmonden in astma. Hooikoorts gaat vaak samen met voedselallergie.

hooikoorts-allergie-medicijnen

Eetlepel pollen

Lezeres Hanneke Bannink kwam met de hooikoorts tip van vandaag.
” Neem elke dag een eetlepel stuifmeelkorrels, na drie dagen was mijn man van de hooikoorts af. Wel elke dag blijven nemen, geeft ook energie!”
Je koopt stuifmeelkorrels bij de reformwinkel.
Ben jij bekend met deze tip? Werkte het bij jou wel of niet?  Het klinkt als een soort eigenhandige immunotherapie en zou dus heel goed kunnen werken, maar ik vraag me als extreem allergische Air-girl af of het voor mij zo geschikt zou zijn om zelfstandig aan de pollen te beginnen. Dus mail of bericht me als je ervaring met pollen inname hebt, ik ben erg benieuwd!
Beeld: Goodfood

Heb je ook hooikoorts? Mail me jouw tip, hoe klein ook! redactie@ airmagazine.nl

Alle nieuwtjes, blogs, winacties en tips altijd als eerste in je mailbox? Schrijf je dan in voor onze airmagazine nieuwsbrief.

Posted by on augustus 28 2013. Filed under Health, Hooikoortstips. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

1 Comment for “Hooikoortstip;eet pollen”

  1. Ik heb een aantal keren acupunctuur gedaan en daar kreeg ik ook een soort stuifmeelkruiden in mijn neus gespoten. Ook moest ik kruiden trekken et daarin o.a. pollen en het 2x daags drinken. Mijn allergie is echter nog niet voorbij. Ivm de vakantie ben ik tijdelijk gestopt met acupunctuur en dus de kruidendrank.

Leave a Reply

Vertel het door
Black Friday 2021Black Friday 2021