|

Hooikoorts tip; stop!

Het is weer hooikoorts tijd. Waarschijnlijk heb je dat al aan de steken in je keel gemerkt, of aan je rode ogen. Of ben je de hele dag doodmoe, hees en aan het niezen. Hooikoorts komt voor bij 20% van alle Nederlanders en is een gemene allergie die als je hem niet serieus neemt kan uitmonden in astma. Hooikoorts gaat vaak samen met voedselallergie.

Na jaren ervaring heb ik massa ’s tips, tricks, leuke ideeën en goede smoezen verzameld om een leukere lente en zomer te hebben. En ik deel ze graag met je!

zonder-roken-meer-lucht

In veel openbare gelegenheden wordt er niet meer gerookt. Dat is niet alleen goed voor mensen die niet wensen mee te roken, vooral als je astma hebt kun je wel wat frisse lucht gebruiken. en daar blijft het niet bij.  Als je last hebt van hooikoorts  zorgen rokerige ruimtes en tabaksrook voor extra prikkeling waardoor je sneller op pollen reageert. Dus mijdt rokerige kroegen en als je zelf rookt: stop!

Heb je ook hooikoorts? Mail me jouw tip, hoe klein ook! Fleur@airmagazine.nl

Alle nieuwtjes, blogs, winacties en tips altijd als eerste in je mailbox? Schrijf je hier dan in voor onze Airmagazine nieuwsbrief.

Posted by on mei 3 2011. Filed under Health, Hooikoortstips. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Leave a Reply

Vertel het door

GezondheidGezondheid