|

Bijenkorf kerst designer 2010 is

air-magazine-bijenkorf-2010-kerstDe pepernoten liggen alweer in de schappen, de winkels worden alweer langzaam aangekleed met kerstversiering.  Nu nog de bekendmaking van de bijenkorfse kerst tegenhanger van de Guestdesigner van de H&M, en de pre-party kan gevierd worden.

In (2008) was het de beurt aan  Marcel Wanders en de 3 koninginnen, Moooi Wanders liet zich inspireren in zijn gehele kerstcollectie door de Luxury Queens ( de drie koningen, die Goud, mirre en wierook bij zich droegen ) in de kleuren zwart, goud & wit. Rijke stoffen en kleine kerst Barokke details komen terug in woonaccessoires, christmas ornaments, speelgoed in gelimiteerde oplage. En zelfs voor het eerst in zijn carrière dat Wanders een uitstapje maakte naar kleding.Vorig jaar (2009) waren het de moderne sprookjes van Viktor&Rolf
De inspiratie haalde ze dan ook uit hun eigen sfeervolle sprookjesboek waar het duo zelf voor de illustraties tekende. Het werd een Betoverende Viktor & Rolf Christmas & Kerstcollectie. Prachtige etalages,met verschillende boekenbanden en pagina’s vol met kerstdecoratie, Viktor & Rolf mode, woonaccessoires & Viktor & Rolf parfums. Je kon het zo gek niet verzinnen en V&R hadden erover nagedacht. In 1 woord sprookjesachtig.
De prachtige impressies zie je terug in een aantal sfeervolle foto`s.

Air heeft een vermoeden wie de mysterie designer zou kunnen gaan worden,
(
ja inderdaad, een dubbele slag om de arm).
namelijk Bas Kosters die met zijn multidisciplinaire label Bas Kosters Studio zijn verschillende mode gerelateerde uitingen onderbracht. En die sinds kort in de Amsterdamse Bijenkorf een shop-in-shop heeft geopend.

Posted by on oktober 9 2010. Filed under indoors, Living. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

1 Comment for “Bijenkorf kerst designer 2010 is”

  1. ik zag in de bijenkorf ook hollandse klompen voor in de boom. ook leuk.

Leave a Reply

Vertel het door
Black Friday 2021Black Friday 2021