|

Mini winter make-over

December leent zich heel goed voor een nieuw gestyled huis. Extra huiselijk en knus om de koude winterdagen want minder kil te maken. Wij zochten op Etsy wat mooie woonaccessoires voor je op.

Mini make-over met Etsy

Etsy is een soort Marktplaats maar dan voor zelf gecreëerde en –bedachte items. Er is op Etsy dus een hoop moois te vinden als je af en toe eens even de tijd neemt om online te gaan struinen. Ik neem graag de taak op mij om voor jullie online te struinen. Door verschillende artikelen van verschillende aanbieders bij elkaar te zoeken laat ik een combinatie zien waarmee je in een keer je interieur een mini make-over kunt geven. Dit keer een stylingcombinatie waarmee je in één keer je zithoek omtovert tot een warm en welkom hoekje waarin je de hele winter kunt vertoeven.

etsy-finds-winter

De keus is gevallen op een combinatie van groen en warm geel aangevuld met koper accessoires. Spelen met verschillende prints is een pré, zo hou je het speels en verrassend. Een grafische zwart-wit print zorgt voor een moderne knipoog.

Kussen met takken- Nancy and Max Watson
Koperen kaarsenstandaard- VintageLinensNmore
Kussen met Raaf – Laura Frisk
Deken- Souvenirsouvenir

Aanbevolen artikelen:

Posted by on december 19 2012. Filed under indoors, Living. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Leave a Reply

Vertel het door

We mogen weerWe mogen weer
Cadeauwinkel