|

Pimp your kitchen

Witte tegeltjes in je keuken zijn zo jaren 90. Zoals je las in het artikel van Bianca is het hoogtijd voor weer tijd voor kleur in het interieur! En wat is er leuker dan de achterwand van je keuken te pimpen met een eigen foto of een voedselgerelateerde afbeelding?

keuken-wand-airmagazineKnap je keuken op

Ga je een nieuwe keuken kopen, is je keuken toe aan een opknapbeurt of ben je gewoon die dodelijk saaie tegeltjes zat? Dan heeft PimpYourKitchen de achterwand voor jou. Letterlijk, want je kunt de spatwand maken naar je eigen smaak en in de afmetingen voor jouw keuken.

Koken met je favoriete kruiden

Heb je een hekel aan koken en droom je het liefste weg met uitzicht over een tropisch strand of juist een berglandschap? Of ben je gek op koken en wil je het liefste je favoriete kruiden zien? Alles is mogelijk.

Makkelijk te reinigen keuken

Er zijn 2 mogelijkheden bij PimpYouKitchen.nl om een eigen afbeelding als keukenachterwand te krijgen. Je kunt kiezen voor Visual materiaal of Aluplaat. Bij Visual materiaal wordt je gekozen afbeelding geprint in fotokwaliteit op latex gebaseerd papier. Dit speciale papier wordt eenzijdig gelamineerd. Het laminaat bevat een UV-filter die de afbeelding beschermt tegen de zon en voorkomt dat die begint te vervagen. Ook zorgt het laminaat ervoor dat je de achterwand goed schoon kunt maken. Als je kiest voor Aluplaat wordt je afbeelding levensecht op 2 mm dik aluminium geprint. De plaat krijgt een schitterende glans is zeer geschikt voor achter een gasfornuis. Naast mooi ook nog eens extra praktisch: het vangt een stuk minder snel stof dan dat tegeltjes dat doen.

airmagazine-wonen-astma

Onze favoriete keuken ideeën:
Je lekkerste recept met bijbehorende foto van het eindresultaat en ingrediënten;
Sushi;
Colorblocking;
Oude tegeltjes of een mozaïek.

Alle nieuwtjes, blogs, winacties en tips altijd als eerste in je mailbox? Schrijf je hier dan in voor onze airmagazine nieuwsbrief.

Posted by on mei 9 2012. Filed under indoors, Living. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

2 Comments for “Pimp your kitchen”

  1. wat een ontzettend cool idee weer! vooral die sushi!

  2. Ja, wat leuk!Ik zou ook voor sushi gaan denk ik.Maar die borden vind ik ook heel tof.

Leave a Reply

Vertel het door

GezondheidGezondheid