|

Pop into the Pop up shop!

Afgelopen woensdag opende vtwonen een tijdelijke lifestylewinkel in Amsterdam waar mooie en bijzondere woonproducten te vinden zijn. Deze ‘Pop up shop’ is bedoeld om het merk vtwonen meer bekendheid te geven en gaat gepaard met een aantal guerilla acties die zowel in de winkel als door een promotieteam in de buurt worden uitgevoerd.haarlemmerdijk-winkel-vtwonen In de mei editie van vtwonen troffen lezers al een tweede uitgave van de vtwonen Magalogue aan waarin een impressie van het aanbod alvast te bewonderen is.

Naast het welbekende maandelijkse magazine en de vtwonen huiscollectie, is Sanoma ook van start gegaan met een tv- campagne en een landelijke abri- campagne om het merk te promoten. De website onderging onlangs al een metamorfose waarbij de nadruk ligt op de vtwonen blog. De vtwonen pop up store is tot 8 mei te bezoeken.

vtwonen pop up store 
Haarlemmerdijk 41, Amsterdam.
Dagelijks geopend van 10.00-18.00 uur, donderdag tot 21.00 uur en zondag van 11.00-17.00 uur.

Posted by on mei 5 2011. Filed under indoors, Living. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

2 Comments for “Pop into the Pop up shop!”

  1. Oww wat cool! Ik ga binnenkort even kijken :-)

  2. Het lijkt me een hele leuke winkel.

Leave a Reply

Vertel het door
Black Friday 2021Black Friday 2021