|

Schoonmaaktip: AH puur& eerlijk ecologisch parfumvrij waspoeder

airmagazine-schoonmaken-met-astma-copdSchoonmaken is voor de meeste mensen geen plezierig karwei. Maar als je last van je longen hebt zorgen de schoonmaakproducten er vaak voor dat het huishouden een adembenemende bezigheid is. Airmagazine test regelmatig produkten voor je die je, zelfs al heb je astma of copd, niet prikkelen.

Wassen voor een baby met overgevoeligheid

Sinds we een kleine fröbel hebben, draait onze wasmachine overuren. Zelf gebruikten we altijd wasnootwasmiddel of groene zeep. Die laatste blijkt het minder goed te doen in combinatie met het gevoelige huidje van mini, dus zijn we overgestapt op parfumvrij waspoeder van AH puur& eerlijk.

airmagazine-parfumvrijWat: AH puur&eerlijk ecologisch parfumvrij waspoeder
Fabrikant: Albert Heijn
Prijs: €2,79
Te koop bij:
Albert Heijn

Belooft: “Actief vanaf 30°C. Goed voor 18 wasbeurten.”

AIRoordeel:

Gebruiksgemak ♥♥♥
Na jarenlang vloeibaar wasmiddel gebruikt te hebben met van die wasbolletjes, voelt poeder doseren echt enorm ‘old school’! Maar goed, echt ingewikkeld is het niet. En aangezien we inmiddels ook niet meer echt doen aan aparte witte was of bonte was, is dit spul gewoon multi-inzetbaar.

kinderen-allergie-wassenAllergievrij ♥♥♥♥♥
Het waspoeder is parfumvrij en bevat blijkbaar ook geen andere stofjes die het huidje van onze mini irriteren. Geslaagd!

Prijs/kwaliteitverhouding ♥♥♥♥♥
Vergeleken met andere parfumvrije waspoeders scoort deze variant van AH prima, zoals verwacht van een huismerk.

Eindconclusie♥♥♥♥
Waspoeder is niet een heel spannend product, maar zeker met een mini in huis wel absoluut onmisbaar! En hoewel ik liever een vloeibare variant heb, werkt deze ook prima. Een kind kan de was doen…

Alle nieuwtjes, blogs, winacties en tips altijd als eerste in je mailbox? Schrijf je hier dan in voor onze airmagazine nieuwsbrief.

Posted by on mei 23 2012. Filed under cleaning tips, Living. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

4 Comments for “Schoonmaaktip: AH puur& eerlijk ecologisch parfumvrij waspoeder”

  1. Van AH puur&eerlijk is ook vloeibaar wasmiddel. In tegenstelling tot het poeder geurt dit wel heel licht.

  2. Dat is handig om te weten! Ga ik binnenkort eens ruiken :)

  3. Klontert het net zo erg als het overige waspoeder van Albert Heijn? Want dan is het geen optie voor mij. Ik heb onlangs 3 dozen weg kunnen gooien omdat ik elke wasbeurt moest gaan bikken alvorens ik iets in het laatje kon strooien/ laten vallen.

  4. Ja klontert helaas wel. Andere optie is trouwens zelf vloeibaar wasmiddel maken van Savon de Marseille. Heb het laatst uitgeprobeerd en het werkt prima. Verhouding: 80 gram zeep(vlokken/stukjes) op 5 liter water. Je doet de stukjes in een pan, water erbij en aan de kook brengen tot alle zeep is opgelost. Daarna in flessen gieten. Als het zeepwater is afgekoeld, is het redelijk ‘lobbig’ en moet je even een paar keer goed schudden om het uit de fles te krijgen. Maakt ook goed schoon en is supergoedkoop :D

Leave a Reply

Vertel het door
Black Friday 2021Black Friday 2021