|

Wasmiddel zonder chemisch parfum

Reageren je huid en je longen op gewoon wasmiddel en op geparfumeerde wasverzachter?  Bij mij is dat wel het geval, daarom was ik blij dat ik  de producten van Lilly’s Eco Clean kon testen. Vertelden we je eerder al over haar allesreiniger en ontkalker& ontvetter, vandaag alles over de was.

Over Air-girl Lilly en haar producten

Als eigenaresse van een succesvol schoonmaakbedrijf kreeg Lilly last van chronische bijholteontsteking.  Ze realiseerde zich dat haar ziekte misschien wel werd veroorzaakt door de chemische middelen die ze dagelijks gebruikte. En inderdaad, haar klachten hielden op toen ze schoonmaakmiddelen ging gebruiken. Daarin zitten traditionele, natuurlijke ingrediënten zoals azijn, zuiveringszout, plantaardige zeep en etherische oliën. Ze zijn niet giftig en dus veilig in de buurt van eten en kinderen. En dan nu de test!

lillys-eco-clean-wasmiddel-parfumvrij

Geconcentreerd wasmiddel zonder synthetisch parfum

Eindelijk beddengoed dat fijn geurt en wel naar oranjebloesem en kamille! Dit wasmiddel heb ik gebruikt voor normale was, dus hoe dit wasmiddel werkt als je de was van je altijd buitenspelende kinderen hebt weet niet. Maar ik ben er erg blij mee, veel beter dan het waspoeder dat ik gebruikte! Dit wasmiddel bevat geen synthetische geurstoffen, enzymen, optische witmakers en bleekmiddel. En kun je niet tegen oranjebloesem of kamille, er is ook een versie verkrijgbaar zonder parfum. Ik ben om!
Lilly’s Eco Clean wasmiddel kost € 11,95 voor 1000 ml

Parfumvrije wasverzachter met oranjebloesem en kamille

Deze wasverzachter bevat net als het wasmiddel sap van biologisch Aloë Vera blad. Mijn handdoeken voelen nu eindelijk niet meer aan als karton, ideaal!
Er zitten in dit product geen synthetische geurstoffen, enzymen en optische witmakers.
Lilly’s Eco Clean wasverzachter kost € 5,95 voor 750 ml

Welke producten heeft Lilly’s Eco Clean verder?

Toiletreiniger met natuurlijke tea tree-olie
Vloerreiniger met etherische sinaasappelolie
Afwasmiddel met biologische Aloë Vera

Kijk op www.lillysecoclean.nl de verkooppunten.

Wil je meer weten over astma, allergie en wonen? Schrijf je dan nu in voor de speciale sneller schoon nieuwsbrief met veel handige tips en informatie.

Bewaren

Posted by on april 30 2014. Filed under cleaning tips, Living. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Leave a Reply

Vertel het door
Black Friday 2021Black Friday 2021